Hava Durumu

Bursa'da Nilüfer'de dev tarla icradan satışa sunuldu! İşte detaylar...

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde bulunan 6 bin metrekarelik dev tarla 3 milyon TL muhammen bedelle satışa sunuldu. İşte ayrıntılar...

Haber Giriş Tarihi: 30.06.2024 12:17
Haber Güncellenme Tarihi: 30.06.2024 12:53
Kaynak: Tulga Aykaç
Bursa'da Nilüfer'de dev tarla icradan satışa sunuldu! İşte detaylar...

Bursa 1. Sulh Hukuk Mahkemesi Hakimliği Satış Memurluğu açık artırma ile tapuda tarla vasfıyla yer alan dev arsanın satılacağını duyurdu.

Açık artırma yöntemiyle 3 milyon TL muhammen bedelle satışa koyulan tarla, Bozlar mevkiinde mevkisinde bulunuyor.

DEV TARLANIN ÖZELLİKLERİ

İlana koyulan tarlada her türlü sebze, meyve ve tarla tarımı yapılabileceği belirtilirken elektrik, içme suyu, ulaşım, çöp toplama gibi belediye alt yapı hizmetlerinden faydalanılmadığı da belirtildi.

Dev tarla ile ilgili yapılan duyuruda ise 'Satışa konu Bursa İli Nilüfer İlçesi Çaylı Mahallesi 986 Parsel numarasında kayıtlı bulunan ve ana taşınmaz niteliği "Tarla" olan 6.000,00 m2 yüzölçümündeki taşınmaz Bozlar mevkiinde bulunmakta olup kadastral yolu yoktur. Batı tarafından meraya sınırdır. Taşınmaz zeminde boş tarla vaziyetindedir. Yer yer değişmekle birlikte kimi yerde %3-5, kimi yerde % 10-20meyilli bir yapıdadır. Dikdörtgen şeklinde, tarıma uygun, erozyon ve drenaj problemi olmayan, makinalı tarım yapılabilir bir tarım arazisidir. Kuru tarım arazisidir. Toprak yapısı killidir-kumludur. Taşınmazda bölgeye adapte olmuş her türlü sebze, meyve ve tarla tarımı yapılabilir. Taşınmazın yakınında zeytin bahçeleri vardır. Bursa İstanbul-İzmir otoyoluna kuş uçuşu 250 m, Çaylı mahalle meydanına 2400 m mesafededir. Taşınmaz elektrik, içme suyu, ulaşım, çöp toplama gibi belediye alt yapı hizmetlerinden faydalanmamaktadır.' ifadeleri yer alıyor.

TEKLİF NASIL VERİLİR?

esatis.uyap.gov.tr adresinden verilen ilana E-Devlet hesabıyla giriş yaptıktan sonra teklif verilebiliyor. 

18 Temmuz tarihinde açık artırmaya sunulacak tarla için 25 Temmuz 2024 tarihine kadar teklif alınacak.

2. açık artırma tarihleri ise 16 Ağustos-23 Ağustos olarak belirlendi.

Kaynak: Tulga Aykaç

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.