Hava Durumu

Bursa'da sağlık uzmanları Orhangazili kadınlarla buluştu

Bursa Orhangazi Belediyesi kadınlara yönelik, Güzellik ve beslenme, konulu bir söyleşi düzenledi. Orhangazi Belediyesi ve Özel Yalova Uzmanlar Hastanesi İşbirliğinde düzenlenen söyleşi, 17 Mayıs Salı günü saat 13:30’da Orhangazi Belediyesi Hanımlar Lokali’nde gerçekleştirildi. Söyleşiye çok sayıda Orhangazili kadın ilgi gösterdi.

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2022 15:19
Haber Güncellenme Tarihi: 17.05.2022 15:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da sağlık uzmanları Orhangazili kadınlarla buluştu

Orhangazi Belediyesi Halk sağlığını yakından ilgilendiren konularla yaptığı çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda bir çalışmada Özel Yalova Uzmanlar Hastanesi işbirliğiyle kadınlara yönelik olarak, güzellik ve beslenme konulu söyleşi, başlığı altında gerçekleştirildi. Söyleşiye uzmanlar Dermatolog Doktor Zeynep Yazıcı Unğan ve Diyetisyen Ayşe Sinem Çığır Kıran katıldı. Söyleşide uzmanlar tarafından Orhangazili kadınlara güzellik ve beslenme Konularında bilgi verildi.

Sağlık Her Şeyin Önünde Gelir: Konuyla ilgili bir açıklama yapan Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın“ Diğer bütün konularda olduğu gibi sağlıkla ilgili halkımıza direk dokunan çalışmalarımıza da hız kesmeden devam ediyoruz. Belediyemiz sağlık koordinatörlüğü eliyle sürdürülen bu çalışmalar hemşerilerimiz tarafından büyük ilgi ile karşılanıyor. Bugün de sağlık konusunda kadınlarımıza yönelik güzel bir çalışmayı sunduk. Bizim için sağlık her şeyin önünde gelir. Konuk uzmanlarımıza, konuyla ilgili personellerime ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum“ dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.