Hava Durumu

Bursa'da saldırıya uğrayan CHP'li Zülfikar Bal: Sağ sol çatışmasında çok can kaybettik

Zafer işareti yaptığı için MHP'li meclis üyesi Alparslan Karaaslan tarafından darp edilen Bursa Yıldırım Belediye Meclis Yedek Üyesi Zülfikar Bal, "Bizim kuşağımız kardeş kavgasından, sağ sol çatışmasından çok can kaybetti. Cennet vatanımızda o günler bir daha asla yaşanmasın. Dileğim, temennim budur." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 08.04.2024 13:34
Haber Güncellenme Tarihi: 08.04.2024 13:34
Kaynak: bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da saldırıya uğrayan CHP'li Zülfikar Bal: Sağ sol çatışmasında çok can kaybettik

MHP Yıldırım Belediye Meclis Üyesi Karaaslan tarafından acımasızca saldırıya uğrayan Bal, dikkat çeken bir açıklamada bulundu.

Bal, kendisini evinde ziyaret eden parti yetkililerine ve geçmiş olduk dileklerinde bulunanlara teşekkür etti.

Son 14 yılda 1 kez CHP Bursa Milletvekili, 3 defa belediye meclis üyesi aday adaylığı başvurusundan bulunduğunu söyleyen Bal, "Tüm seçimlerde görev aldım. Halkımızın gönüllü fotoğrafçısı oldum. 14 içinde Bir gün olsun çalışma sahnesinden ayırılmadım." dedi.

Partisinden başka hiç kimsenin adamı olmadığını vurgulayan Bal, sözlerini şöyle devam ettirdi:

Ne parti içinde, ne parti dışında hiçbir zaman hiç kimseyi hedef almadım. Kendi dünyamda hak, hukuk adalet, eşitlik demokrasi, kardeşlik ve barış yolunda verdiğim mücadeleden bu güne kadar hiç şaşmadım. Ödediğim ve ödeyeceğim bedel ne olursa olsun, bundan sonra da bu evrensel değerlerden asla şaşmayacağım.

Bu anlamda daha önce hiç görmediğim hiç tanımadığım bir şahıs tarafından yapılan saldırının, atılan kafanın sadece şahsıma yönelik olmadığını biliyorum. Bizim kuşağımız kardeş kavgasından, sağ sol çatışmasından çok can kaybetti. Cennet vatanımızda o günler bir daha asla yaşanmasın. Dileğim, temennim budur.

Bu duygu ve düşüncelerle en ufak ayrım yapmadan tüm halkımızın ramazan bayramını kütlüyorum. Bayramın, ülkemizde kardeşliğe barışa, sevgiye, dostluğa vesile olmasını diliyorum.

Kaynak: bursahakimiyet.com.tr

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.