Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'daki kan davası cinayetinin şüphelisi Elazığ'da yakalandı

Bursa'da, yolda yürüyen Suriye uyruklu Hamza  Delli'yi öldürüp eşi Menan Delli'yi yaralayan Sair E. (21) Elazığ'da yakalandı. 

Haber Giriş Tarihi: 23.01.2022 13:51
Haber Güncellenme Tarihi: 23.01.2022 15:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'daki kan davası cinayetinin şüphelisi Elazığ'da yakalandı

Olay, geçen cuma akşamı saat 20.30 sıralarında, Osmangazi İlçesi Hocahasan Mahallesi Bahçe Sokak'ta meydana geldi.

Yolda yürüyen Suriye uyruklu Hamza Delli ve eşi Menan  Delli'nin yanına yaklaşan bir kişi, çifti kurşun yağmuruna tuttu.

Vücuduna isabet eden kurşunlarla ağır yaralanan Hamza Delli  ile eşi kanlar içinde yere düştü. Vatandaşların haber vermesi sonucu olay yerine çok sayıda sağlık ekibi ve polis yönlendirildi.

Sağlık görevlilerinin ilk müdahalesini yaptığı Hamza Delli yakında bulunan özel bir hastaneye, eşi ise Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Aşırı kan kaybeden Hamza Delli, aynı akşam doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Ameliyat edilen Menan Delli'nin tedavisi ise yoğun bakımda devam ediyor.

CİNAYETİN NEDENİ KAN DAVASI

Cinayet ve yaralama ile sonuçlanan saldırı sonrası soruşturma başlatan Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, güvenlik kamerası görüntülerini de inceleyerek olaya karıştığı belirlenen Suriye uyruklu 9 kişiyi gözaltına aldı. Sorgulamaları yapılan şüpheliler, geçen ağustos ayında, Hamza Delli'nin ağabeyinin Sair E.'nin ağabeyini öldürdüğünü anlalttı. Şüpheliler Sair E.'nin de, intikamını almak için Bursa’da yaşadığını öğrendiği Hamza Delli ile eşini vurduğunu söylediler. Soruşturmayı genişleten polis, katil zanlısı olarak aranan Sair E.'yi, Elazığı'da yakaladı. Sorguları devam eden şüpheliler, ifadelerinin ardından adliyeye çıkartılacaklar.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.