Hava Durumu

Bursa'dan 5 bin TL'ye icradan satılık TOFAŞ Şahin!

Bursa 4. İcra Dairesi tarafından esatis.uyap.gov.tr üzerinden satışa konulan 1989 model TOFAŞ Şahin 5 bin TL muhammen bedel ile açık artırma ile satılacak.

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2022 12:19
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2022 12:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'dan 5 bin TL'ye icradan satılık TOFAŞ Şahin!

esatis.uyap.gov.tr adresinde yer alan ilana göre; 16 RH 626 plakalı,1989 öodel, TOFAŞ-FIAT marka, ŞAHİN tipli, 131A10160360226 Motor No'lu C TOFAŞ131A10380519 şasi no'lu, rengi siyah, TOFAŞ Şahin 1.6 model, benzin yakıtlı, düz vites, siyah renkli, sedan tipli aracın ihalesi yapılacaktır.

Aracın incelemesi bulunduğu ortam ve şartların el verdiği ölçüde yapılmış olup detay değil genel durum hakkında bilgi vermektedir. Aracın anahtarı bulunmamaktadır. Aracın yağ seviyesi kontrol bölgesinden motor yağına su karışmış olduğu görülmüştür. Aracın motor revizyon ve ciddi tamir tadilat ihtiyacı mevcuttur. Aracın sabit halde yapılan incelemesinde anlaşılamayacak başkaca arızaları çıkma ihtimali mevcuttur. Aracın iç plastik aksamı, göğsü, direksiyonu, kapı kolları ve döşemeleri yıpranmış durumdadır. Aracın lastikleri kışlık ve kullanılabilir durumdadır. Aracın kaportasında ciddi paslanma ve boya çatlamaları mevcuttur. Aracın ön ve arka tamponu yıpranmış durumdadır. Ayrıntılı bilgi dosyasında mevcuttur.

Aracın ihalesi 4 bin TL'den başlayıp 5 bin TL kıymet biçilmiştir.

Söz konusu ilana ulaşmak için tıklayın.

Aracın fotoğrafları:

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.