Hava Durumu

Bursa dondurdu! Meteoroloji’den kar açıklaması geldi…(25 Ocak 2022 Bursa’da hava durumu nasıl?)

Meteoroloji Bursa için 25 Ocak 2022 Salı günü hava tahmin raporunu yayınladı. Buna göre, Bursa’da donduran bir gün yaşanırken kar yağışının aralıklarla devam edeceği bildirildi. Sabah eksi 7 dereceyi gören termometreler gün içerisinde en yüksek 1 dereceye kadar tırmanıyor. Kar yağışı yarın da devam ederken, buz kesen hava şehir genelinde hafta boyu devam edecek.

Haber Giriş Tarihi: 25.01.2022 08:04
Haber Güncellenme Tarihi: 25.01.2022 08:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa dondurdu! Meteoroloji’den kar açıklaması geldi…(25 Ocak 2022 Bursa’da hava durumu nasıl?)

Türkiye’nin birçok şehrinde hafta sonundan beri etkili olan kar yağışı Bursa’da yüzünü göstermeye devam ediyor. 

Haftanın ikinci iş gününe dondurucu soğuğun etkili olduğu bir sabahla başlayan Bursa’da kar yağışı gün içersinde aralıklarla ve yer yer bazı bölgelerde yeniden etkili olacak.

Sabah saatlerinde eksi 7 dereceye kadar düşen termometreler öğle saatlerinde ancak 1 dereceye kadar tırmanıyor. Akşam saatlerinden itibaren yeniden eksi 1-2 derecelere gerileyen havayla birlikte yoğun buzlanmaya karşı UYARI yapıldı.

KAR YARIN SONA ERİYOR

Meteorolojinin 5 günlük hava tahmin raporlarına göre kar yağışı etkisini yarından itibaren kaybetmeye başlıyor. Ancak dondurucu soğuklar hafta sonuna kadar Bursa’da etkili olacak.

Yarın için (ÇARŞAMBA) yapılan tahminlere göre, kar yağışının yer yer devam edeceği Bursa’da sabah eksi 4 dereceleri gören termometreler gün içerisinde en yüksek 2 dereceyi ölçecek.

PERŞEMBE günü kar yağışının Bursa’yı terk etmesini öngören meteoroloji, hava sıcaklığının ise en düşük eksi 6, gün içinde en yüksek ise 4 dereceye kadar tırmanacağını bildirdi.

CUMA günü için herhangi bir yağışın öngörülmediğini bildiren Meteoroloji, hava sıcaklığının ise parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte gün içerisinde 6 dereceye kadar yükseleceğini duyurdu.

CUMARTESİ günü için yeniden karla karışık sağanak yağış görüleceğini belirten yetkililer, sıcaklığın ise yükselişe geçerek sabah saatlerinde 1 derece, gün içerisinde en yüksek 7 derece olacağını bildirdi.

İŞTE BURSA İÇİN SAATLİK HAVA DURUMU TAHMİNİ (25 OCAK 2022)

İŞTE BURSA İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.