Hava Durumu

Bursa için kuvvetli sağanak yağış uyarısı! (15 Ağustos 2022 Bursa’da hava durumu nasıl?)

Meteoroloji Bursa için 15 Ağustos 2022 Pazartesi günü hava tahmin raporunu yayınladı. Şehir genelinde akşam saatlerine kadar etkili olacak kuvvetli sağanak yağış beklenirken, yeni haftanın sonuna kadar termometrelerdeki yükseliş sürecek. İşte Bursa için 5 günlük hava durumu detayları…

Haber Giriş Tarihi: 15.08.2022 07:45
Haber Güncellenme Tarihi: 15.08.2022 08:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa için kuvvetli sağanak yağış uyarısı! (15 Ağustos 2022 Bursa’da hava durumu nasıl?)

Meteoroloji, Bursa için yeni hafta raporunu yayınlarken, sağanak yağış sonrası için flaş sıcaklık uyarısında bulundu.

Haftanın ilk iş gününe sabah saatlerinde 20 derecelik sıcaklıkla başlayan Bursa’da çok bulutlu ve yer yer kuvvetli yağış geçişlerini görüldüğü bir pazartesi günü yaşanıyor.

Öğle saatlerinde etkisini artıran sağanak yağışla birlikte sıcaklık 26 derece seviyelerine kadar tırmanıyor. Gün boyu boyu etkili olan kuvvetli sağanakla birlikte öğle saatleri sonrası termometreler en yüksek 30 derece seviyelerine kadar yükseliyor.

Akşam saatlerine kadar etkili olan yağış ile birlikte hava sıcaklığı 28 derece bandındaki seyrine devam ediyor. Gece saatlerine doğru etkisini kaybeden yağış sonrası hava sıcaklığı 25 derece seviyelerine kadar düşerken, termometreler gece yarısı 22 derecelere kadar geriliyor.

YAĞIŞ SONA ERİYOR, SICAKLIK BUNALTACAK

Meteorolojinin 5 günlük hava tahmin raporlarına göre Bursa’da etkili olan yağış geçişleri bugün akşam saatleri itibariyle şehri terk ederken, meteoroloji yeni hafta için kritik bir sıcaklık uyarısında bulundu.

Yarın (SALI) yapılan tahminlere göre, yağışın terk ettiği Bursa genelinde sabah saatlerinde sıcaklık en düşük 19 derece olarak ölçülürken, parçalı bulutlu ve güneşli bir gökyüzüyle birlikte termometreler gün içerisinde en yüksek 32 dereceye kadar tırmanacak.

Haftanın üçüncü iş gününde (ÇARŞAMBA) ise sabah saatlerinde Bursa’da termometreler en düşük 22 dereceyi gösterecek. Az bulutlu ve güneşli gökyüzünün etkili olacağı gün içerisinde hava sıcaklığı en yüksek 33 derecelere kadar tırmanacak.

Haftanın dördüncü iş gününde ise (PERŞEMBE) Bursa genelinde sabah saatlerinden itibaren az bulutlu ve güneşli gökyüzü birlikte en düşük sıcaklık 20 derece olarak ölçülüyor. Gün içerisinde ise termometreler 34 derece seviyelerine kadar tırmanırken bunaltıcı bir sıcaklık etkili oluyor.

Yeni haftanın son iş gününde (CUMA) sabah saatlerinde 20 derece olarak ölçülen sıcaklıkla birlikte gün içerisinde termometreler az bulutlu ve bol güneşli gökyüzüyle birlikte 35 derecelere kadar yükselirken, bunaltıcı bir gün Bursalıları bekliyor.

İŞTE BURSA İÇİN SAATLİK HAVA DURUMU TAHMİNİ (15 AĞUSTOS 2022)

İŞTE BURSA İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.