Hava Durumu

Bursa için Meteoroloji’den sıcaklık uyarısı! (28 Mayıs 2022 Bursa’da hafta sonu hava durumu nasıl?)

Meteoroloji Bursa için 28 Mayıs 2022 Cumartesi günü hava tahmin raporunu yayınladı. Hafta sonunun ilk gününde Bursa’da termometreler 30 derecenin üzerine tırmanırken bugün ve yarın sıcaklık bunaltacak. Yarın için çok hafif bir yağış geçişi tahmin edilse de gün boyu termometreler 35 derecelere kadar tırmanacak.

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2022 08:05
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2022 09:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa için Meteoroloji’den sıcaklık uyarısı! (28 Mayıs 2022 Bursa’da hafta sonu hava durumu nasıl?)

Bursa’da hafta sonu hava sıcaklığı şehir genelinde bunaltıcı olurken, termometreler yüksek seyrini sürdürmeye devam ediyor. Yarın için kritik uyarı gelirken, işte tüm detaylar...

Hafta sonunun ilk gününe sabah saatlerinde 16 derecelik bir sıcaklıkla başlayan Bursa’da termometreler öğleye kadar az bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte 24 derecelere yükseliyor.

Öğle saatlerinde 30-32 dereceleri gören termometreler öğleden sonra ise aynı seviyelerdeki seyrini akşam saatlerine kadar sürdürüyor.

Akşam saatlerinden itibaren 30 derecenin altına düşen termometreler gece yarısı en düşük 23 dereceyi gösteriyor.

BUNALTICI SICAKLIK ETKİLİ

Meteorolojinin 5 günlük hava tahmin raporlarına göre hafta sonu termometreler Mayıs ayı rekorumu kırarken 30 derece üzerindeki hava sıcaklığı etkili olmaya devam ediyor.

Yarın için (PAZAR) yapılan tahminlere göre, sabah saatlerinde en düşük 18 derece olarak ölçülürken gün içerisinde bulutlu ve güneşli gökyüzü ile birlikte sıcaklık 35 derecelere kadar tırmanacak. Öte yandan gün içerisinde bazı bölgelerde çok hafif yağış geçişleri de görülebilir.

PAZARTESİ günü ise hava sıcaklığı sabah saatlerinde en düşük sıcaklık 18 derece olurken, gün içerisinde parçalı bulutlu ve bol güneşli gökyüzüyle birlikte 34 derecelere kadar yükseliyor.

SALI günü için meteorolojiden yapılan açıklamaya göre termometreler sabah saatlerinde en düşük 16 dereceyi gösterirken gün içerisinde hava sıcaklığı parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzü ile birlikte 31 derece seviyelerinde olacak.

ÇARŞAMBA günü için yapılan tahminlerde şehir genelinde termometreler gün içerisinde en yüksek 32 dereceyi ölçerken şehir genelinde parçalı bulutlu ve güneşli bir gökyüzü etkili olacak.

İŞTE BURSA İÇİN SAATLİK HAVA DURUMU TAHMİNİ (28 MAYIS 2022)

İŞTE BURSA İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.