Hava Durumu

Bursa için sağanak yağış açıklaması: Ne kadar sürecek? (21 Haziran 2022 Bursa’da hava durumu nasıl?)

Meteoroloji Bursa için 21 Haziran 2022 Salı günü hava tahmin raporunu yayınladı. Yapılan art arda uyarılar sonrası sağanak yağış Bursa genelinde gece saatlerinden itibaren yüzünü gösterirken bugün öğle saatlerinden itibaren etkisini yitirecek. Öte yandan hava sıcaklığı ise gün içerisinde en yüksek 27 derece olarak ölçülüyor.

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2022 07:49
Haber Güncellenme Tarihi: 21.06.2022 08:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa için sağanak yağış açıklaması: Ne kadar sürecek? (21 Haziran 2022 Bursa’da hava durumu nasıl?)

Bursa genelinde sağanak etkili olurken Meteoroloji yağışın ne zaman sona ereceği ile ilgili uyarıda bulundu. İşte Bursa için hava tahmin raporu…

Haftanın ikinci gününe sabah saatlerinde 18 derecelik sıcaklıkla başlayan Bursa’da gece yarısından itibaren etkili olmaya başlayan sağanak yağış günün ilk saatlerinde de yüzünü gösterdi.

Termometreler öğle saatlerine kadar 24 dereceye tırmanırken sağanak yağış da kuvvetini kaybediyor. Öğle saatleri sonrası yağışın terk ettiği Burda genelinde gün içerisinde en yüksek sıcaklık 27 derece olarak ölçülüyor.

Yağış sonrası parçalı bulutlu ve az güneşli gökyüzü akşam saatlerinde yüzünü gösterirken hava sıcaklığı ise 23 derecelere kadar geriliyor. 

CUMAYA KADAR YAĞIŞ YOK

Meteorolojinin 5 günlük hava tahmin raporlarına göre Bursa genelinde yağış bugün etkili olurken, cuma gününe şehri terk ediyor. 

Yarın için (ÇARŞAMBA) yapılan tahminlere göre, sabah saatlerinde sıcaklık en düşük 20 derece olarak ölçülürken, gün içerisinde parçalı bulutlu ve güneşli bir gökyüzü görülecek. Termometreler yarın en yüksek 31 dereceyi ölçecek.

PERŞEMBE günü termometreler sabah saatlerinde en düşük 21 dereceyi ölçerken, parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte gün içerisinde en yüksek sıcaklık 32 dereceye ulaşacak.

CUMA günü için yapılan tahminlere göre şehir genelinde hava sıcaklığı sabah saatlerinde 18 derece olarak ölçülürken, gün içerisinde sağanak yağış etkili oluyor ve termometreler en yüksek 29 dereceye kadar yükseliyor.

CUMARTESİ günü için termometreler sabah saatlerinde en düşük 18, gün içerisinde ise parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzü ile birlikte en yüksek 30 derece olacak.

İŞTE BURSA İÇİN SAATLİK HAVA DURUMU TAHMİNİ (21 HAZİRAN 2022)

İŞTE BURSA İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.