Hava Durumu

Bursa'nın acı kaybı: Alparslan Acar hayatını kaybetti

Bursa'da sporun önemli isimlerinden Uludağ Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Zaim Alparslan Acar, geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti.

Haber Giriş Tarihi: 13.01.2022 15:51
Haber Güncellenme Tarihi: 13.01.2022 16:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'nın acı kaybı: Alparslan Acar hayatını kaybetti

İlkem Spor Kulübü Kurucusu, eski basketbolcu ve TFF Futbol Klasman Temsilcisi de olan Dr. Zaim Alparslan Acar hayatını kaybetti.

TFF BAŞ SAĞLIĞI YAYINLADI

Türkiye Futbol Federasyonu da Acar için bir baş sağlığı mesajı yayınladı:

TFF Klasman Temsilcisi Zaim Alparslan Acar'ın geçirdiği kalp krizi nedeni ile vefat ettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz.Merhum Zaim Alpaslan Acar'a Allah'tan rahmet; ailesi, yakınları ve sevenlerine başsağlığı dileriz."

TÖREN DÜZENLENECEK

27 Aralık 2020'de kaybettiğimiz Bursa'nın efsane öğretmenlerinden ve eski hakemlerinden Selçuk Acar'ın oğlu olan Alparslan Acar için 14 Ocak Cuma günü saat 11.00'de görev yaptığı Uludağ Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümü önünde cenaze töreni düzenleneceği öğrenildi.

REKTÖR KILAVUZ: ÇOK ÜZGÜNÜZ

Uludağ Üniversitesi Rektörü Ahmet Saim Kılavuz, Dr. Zaim Alpaslan'ın vefat haberini sosyal medya hesabından paylaşarak, "Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyemiz Dr. Zaim Alpaslan Acar'ı ânî bir kalp krizi sonucu kaybetmiş olmanın derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine ve akademik camiamıza sabırlar diliyorum. Zaim hocamız için yarın saat 11'de fakülte önünde tören düzenleyeceğiz. Mekânı cennet olsun" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.