Hava Durumu

Bursa’nın ‘Geleceği Okuyan Kalemleri’

Nilüfer Meral Muammer Ağım Ortaokulu öğrencilerinin öykü, şiir ve mektuplarından derlenen "Geleceği Okuyan Kalemler 8" TÜYAP Bursa Kitap fuarında sevenleriyle, okurlarıyla buluştu.

Haber Giriş Tarihi: 09.03.2024 12:01
Haber Güncellenme Tarihi: 09.03.2024 12:01
Kaynak: Erhan Bedir
Bursa’nın ‘Geleceği Okuyan Kalemleri’

Nilüfer Meral Muammer Ağım Ortaokulu, yine örnek bir projeye daha imza attı. 2023-2024 Eğitim döneminin başından bugüne kadar Meral Muammer Ağım Ortaokulu öğrencilerinin öykü, şiir ve mektuplarından derlenen "Geleceği Okuyan Kalemler 8" TÜYAP Bursa Kitap fuarında sevenleriyle, okurlarıyla buluştu. Meral Muammer Ağım Ortaokulu’nun 296 genç yazarının yer aldığı birbirinden değerli eserler 320 sayfa olarak hazırlanan "Geleceği Okuyan Kalemler 8" adlı eserle yayın hayatına başladı.

6 Mart Çarşamba günü TÜYAP Bursa Uludağ Salonu’nda düzenlenen tanıtım söyleşinise Meral Muammer Ağım Ortaokulu’nun yetenekli yazarları ile yazar Şaban Akbaba, Fehmi Enginalp, Recep Özkul, Alper Alperen, Meral Muammer Ağım Ortaokul Müdürü Engin Yazar, Türkçe Öğretmenleri Hüseyin Savan ve Erdal Sevinç hazır bulundu.

PAYDAŞLARA TEŞEKKÜR

Renkli görüntülerin yaşandığı söyleşinin ardından Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün standında Meral Muammer Ağım Ortaokulu’nun genç yazarı imza etkinliği düzenledi. Sene başından bugüne dek kitabın hazırlanması, tasarımı, çıkarılması, basımı ve tanıtım aşamasına kadar emeği geçen tüm paydaşlara teşekkür eden Meral Muammer Ağım Ortaokul Müdürü Engin Yazar, “Bir teşekkür de okulumuzun genç yazarlarına.

8 yıl önce başlayan ve tüm Türkiye’ye örnek olan bu proje her geçen gün büyüyerek arttı.

Bugüne kadar böylesi güzel öykü, şiir ve mektupları kaleme almamış olsaydılar bugün burada olmazdık. Kent belleğine böylesi ölümsüz eserler kazandırdığımız için çok gururluyum. Emeği geçen tüm paydaşlarımıza tekrar teşekkür ederim” dedi.

Kaynak: Erhan Bedir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.