Hava Durumu

Bursa'nın meşhur restoranı Köfteci Yusuf iftar menüsü fiyatlarını duyurdu!

Uygun fiyatlarıyla dar gelirli vatandaşın ilk tercihi olan Bursa'nın ünlü restoran zinciri Köfteci Yusuf, Ramazan ayına özel hazırladığı iftar menülerinin fiyatlarını tek tek duyurdu. Peki Köfteci Yusuf 2024 iftar menüsü kaç lira? İşte ayrıntılar...

Haber Giriş Tarihi: 09.03.2024 15:40
Haber Güncellenme Tarihi: 12.03.2024 16:05
Kaynak: İsmail Karaduman
Bursa'nın meşhur restoranı Köfteci Yusuf iftar menüsü fiyatlarını duyurdu!

Türkiye genelinde 275, Bursa'da 44 noktada hizmet veren ünlü köfteci 2024 yılı Ramazan ayına özel iftar menülerinin fiyatını açıkladı.

Köfteci Yusuf Ramazan Menüsü 2024, Köftecisi Yusuf iftar ne kadar? soruları merakla araştırılıyor. Ramazan Ayı akşamlarının fırsat bilerek sevdikleriyle beraber iftar açmak isteyenler Türkiye’deki meşhur restoran ve lokantaları araştırıyor. Arkadaşları ve ailesiyle birlikte vakit geçirmek için organizasyonlar planlayanlar bu kapsamda iftar menü fiyatlarını öğrenmenin yollarını arıyor. Ramazan menüleri, Ramazan iftar menüleri 2024 fiyatlarını öğrenmek için en pratik yol ise arama motorları…

En çok tercih edilen restoranlardan biri olan Köfteci Yusuf ise dikkati çekiyor. İşte, Köfteci Yusuf Ramazan Menüsü 2024, Köfteci Yusuf iftar menüleri güncel fiyatları…

2024 KÖFTECİ YUSUF RAMAZAN MENÜSÜ

Vatandaşlar Köfteci Yusuf restoranlarında iftar açmak için menü fiyatlarını araştırıyor. Köfteci Yusuf ise Ramazan Ayı başlamadan iftar menülerine ilişkin fiyat bilgilerini resmi sitesinden duyurdu. Bu kapsamda isteyenler resmi site aracılığıyla menü içeriği ve fiyatlarını öğrenebiliyor.

2024 KÖFTECİSİ YUSUF İFTAR NE KADAR?

Köfteci Yusuf Ramazan Menüsü 2024 fiyatları belli oldu. Köfte, et, piliç ve döner olarak hazırlanan menülerde fiyatlar dikkati çekiyor. Oldukça cömert planlanan menü fiyatları 325, 350, 225, 390, 430, 490, 690, 750, 800 ve 850 TL arasında değişiklik gösteriyor. Müşterilerin tercihlerine göre hazırlanan menü fiyatları da bu kapsamda değerlendiriliyor.

2024 GÜNCEL KÖFTECİ YUSUF İFTAR MENÜ FİYATLARI...

Köfteci Yusuf menü fiyatları merakla araştırılıyor. Menü fiyatları 325 liradan başlayarak 850 liraya kadar yükselen fiyatları tek kişilik ve iki kişilik müşterileri kapsıyor. Köfteci Yusuf menü fiyatlarına ilişkin detaylar şöyle:

İŞTE MENÜLER...

KÖFTE MENÜ

ET MENÜ

DÖNER MENÜ

PİLİÇ MENÜ

2024 KÖFTECİ YUSUF REZERVASYONU NASIL YAPILIR?

Geçtiğimiz yıllarda Köfteci Yusuf restoranlarında Ramazan Ayında yaşanan yığılma ve uzun kuyrukların önünce geçmek için online rezervasyon eklentisi getirdi. Bu kapsamda müşteriler restoranlara gitmeden internet ortamında gitmek istediği restoran, ad soyad ve telefon numarası bırakarak açıklama yaptıktan sonra online rezervasyonunu oluşturmuş olacak.

KÖFTECİ YUSUF ONLİNE REZERVASYON (TIKLAYINIZ)

Kaynak: İsmail Karaduman

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.