Hava Durumu

Bursa NOSAB, OSBÜK Yönetimini ağırladı

Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) Haziran Ayı Yönetim Kurulu Toplantısını, Nilüfer OSB Başkanı ve OSBÜK Yönetim Kurulu Üyesi Erol Gülmez ev sahipliğinde Bursa'da gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 29.06.2022 12:08
Haber Güncellenme Tarihi: 29.06.2022 12:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa NOSAB, OSBÜK Yönetimini ağırladı

Her ay farklı bir şehirde yönetim kurulu toplantılarını gerçekleştiren ve  kentin ticaret ve sanayi odaları ve OSB yöneticileriyle bir araya gelerek sorunları, çözüm önerilerini dinleyen  OSBÜK'ün Haziran Ayı Yönetim Kurulu Toplantısı,  Başkan Memiş Kütükcü'nün başkanlığında NOSAB'ta yapıldı.

Bursa temasları kapsamında Vali Yakup Canbolat'la bir araya gelerek gündemi değerlendiren OSBÜK Başkanı Memiş Kütükcü ile Yönetim Kurulu Üyeleri daha sonra Bursa'daki OSB'lerin Başkanları, Yönetim Kurulu Üyeleri ve bölge müdürlerinin katıldığı Bursa Ticaret ve Sanayi Odası'ndaki (BTSO) toplantıya iştirak ederek, istişarelerde bulundu.

Ayrıca; Enerji Verimliliği Merkezi (EVM), Bursa Teknoloji Koordinasyon ve Ar-Ge Merkezi (BUTEKOM), Mesleki Yeterlilik Sınav ve Belgelendirme Merkezi (MESYEM) ve Model Fabrikada da incelemelerde bulunan Memiş Kütükcü'nün öncülüğündeki OSBÜK heyeti  kentten memnun ayrıldı. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.