Hava Durumu

Bursa Orhangazi 2. Kitap Günleri'nde Bekir Develi rüzgarı

Bursa Orhangazi Belediyesi tarafından bu sene ikincisi düzenlenen Orhangazi 2. Kitap Günleri’nde yapımcı, yazar ve sunucu Bekir Develi konuk oldu. Cumartesi akşamı gerçekleşen Bekir Develi’nin söyleşi programı kitap okurlara keyifli anlar yaşattı. Orhangazi Kapalı Spor salonunda düzenlenen Kitap günleri 200 bin kitap, yazarlar, imza günleri ve söyleşilerle bir hafta boyunca kitapseverlerin akınına uğradı.

Haber Giriş Tarihi: 23.01.2022 15:57
Haber Güncellenme Tarihi: 23.01.2022 15:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa Orhangazi 2. Kitap Günleri'nde Bekir Develi rüzgarı

Ünlü yazar, program yapımcısı ve sunucu Bekir Develi, Orhangazi Belediyesi tarafından düzenlenen 2. Kitap Günlerinin konuğu oldu. Bekir Develi’nin söyleşi ve imza programına Orhangazi’li vatandaşlardan tarafından büyük ilgi gördü. Bekir Develi Söyleşisinde, hem kendi hayatından örnekler vererek hemde anlattığı hikâyelerle gençlerin farklı bir bakış açısı geliştirerek hayata karşı yaklaşımlarının daha olumlu olmasını gerektiğini vurguladı. İnsanların, giyim, kuşamlarına bakılarak ötekileştirmelerinin doğru olmadığı, toplumu parçaladığını söyledi.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, “Türkülere konu olmuş, şiirlere, yazarlara ilham verecek kadar güzel bir şehir Bursa’mızın bir o kadar değerli ve güzel ilçesi Orhangazi’mizde birbirinden değerli yazarlarımızı sizlerle buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu yıl ikincisini gerçekleştirdiğimiz Orhangazi 2. Kitap günlerinde 200 bin kitabı okuyucularımızın beğenisine sunan değerli yazarlarımıza ve yayın evlerimizi bu güzel şehirde ağırlamaktan mutluluk duyuyorum. Orhangazi daha çok kitap dostu olacak, daha çok bilginin peşinde koşacak, edindiği bilgilerle medeniyet değerlerinden uzaklaşmayacak, bizi biz yapan değerlerle buluşmaya, onları yaşatmaya ve zihinleri aydınlatmaya mutlaka çaba sarf edecektir.

 Hafta başında açılışını yaptığımız Orhangazi 2. Kitap Günleri’nin yarın son günü Açılışta da söylediğim gibi okumanın önemi çok büyük. Kitap fuarına olan ilgi gösterdi ki Orhangazi, okumayı, kitabı seviyor kültüre sahip çıkan bir nesil var.

Bekir Develi’nin söyleşisi kitap günlerimizi taçlandırdı.

Orhangazi 2.Kitap Günleri kapsamında yapımcı, yazar, tv programcısı Bekir Develi’nin söyleşisine vatandaşlarımız tarafından yoğun ilgisi vardı. Gençlerimizin yaşantılarından ve ailelerin bu konuda özverili oluşuna kadar tüm konuları ele alarak bizleri gerçek anlamda bilgilendirdi. Bir şeyi kazanmamız için çaba ve mücadele etmek gerektiğini vurgularken ailelere önemli tavsiyelerde bulunarak hem kendinden hemde farklı şekilde örneklerle gecemizi aydınlattı. Ben bu anlamda kitap günlerimize katılan ve bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Orhangazi 2.Kitap günleri kapsamında Bekir Develi’nin söyleşine, Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, Siyasi Partilerin İlçe Başkanları, Sivil Toplum kuruluşları ile vatandaşlar katıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.