Hava Durumu

Bursa Orhangazi'de çiftçiye hibe desteği başvuruları başladı

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Tarım Peyzaj A.Ş tarafından başlatılan hibe destek başvuruları başladı.

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2022 14:19
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2022 14:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa Orhangazi'de çiftçiye hibe desteği başvuruları başladı

Kentimizde kırsal kalkınmayı sağlamak, verimliliği arttırmak ve katma değeri yüksek olan ürün üretimini desteklemek adına yaptığımız projeler devam etmektedir. Yaban mersini, Ahududu, Aronya fidanı ve Çilek fidesi desteklerimizden faydalanabilmeniz için web sayfamız üzerinden online olarak başvuru yapabilir ve başvuru sürecini online olarak takip edebilirsiniz. Belirtilen süre içerisinde gerekli bilgi ve evrakları sisteme yükleyip başvuru sürecinizi tamamlamanızın ardından, proje başvuru değerlendirme sonucuna sistem üzerinden ulaşabilirsiniz. Ayrıca toprak analizi gerektiren fidan (yaban mersini) başvurularında, başvuru yapmanızın akabinde, uzman ekiplerimiz tarafından toprak numuneniz alınacak ve analizin tamamlanmasına müteakip toprak analizi sonuçları sistem üzerinden görüntülenebilecektir.

2022 yılında fidan desteği projemizde üreticilerimize daha fazla destek olabilmek için bu yıl fidan maliyetine olan desteğimizi %50 den %60 a çıkartarak Bursa tarımına ve çiftçilerimize destek olmaya devam ediyoruz. Başvuru sonrasında başvurusu onaylanan çiftçi toplam bedelin %40’ını peşin ödemesi durumunda fidan desteği projemizden faydalanabilecektir. Son başvuru tarihi 31.05.2022’ dir. 

Başvuru Adresi: www.tarimas.com.tr adresinden uygulamalar sekmesine tıklayarak tds.tarimas.com.tr/ adresinden başvuruda bulunabilirsiniz

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.