Hava Durumu

Bursa Orhangazi‘de kavşak düzenlemesi

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde kavşak düzenleme çalışması yapılacak. Bursa Yalova karayolu İznik sapağı bölgesinde hizmete alınacak olan kavşak düzenlemesi karayolları tarafından gerçekleştirilecek. 16 Mayıs Pazartesi günü bu kapsamda bir görüşme yapıldı. Proje alanında gerçekleştirilen görüşmeye Bursa Ak Parti Milletvekili Zafer Işık, Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, Ak Parti Bursa il Başkan Vekili Setenay Yüksel Olguner, Ak Parti Orhangazi ilçe Başkanı Gökhan Ulusu, 14.  Karayolları Bölge Müdürü Umut Akyazı, Başkan yardımcıları, Daire Müdürleri ve ilçe yöneticileri katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2022 15:51
Haber Güncellenme Tarihi: 16.05.2022 15:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa Orhangazi‘de kavşak düzenlemesi

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde Karayolları tarafından hizmete alınacak yatırımlar ile ilgili görüşmeler yapıldı. Bursa- Yalova Karayolu İznik kavşağında yapılacak düzenleme projesinin tamamlandığı ve ihale çalışmalarına geçirdiği, en kısa zamanda ihaleye çıkılacağı belirtildi. İznik yolunda eski mezbaha mevkiinde yapılacak kavşak düzenlemesiyle ilgili de çalışmalara başlanacağı ifade edildi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın “ İznik ışıklarında hayalini kurduğumuz kavşak projemiz artık hayata geçiyor. Bu konuyla ilgili ihale aşamasına geldik. Ak Parti Bursa Milletvekilimiz Zafer Işık, Karayolları Bölge

Müdürümüz ve İlçe Başkanımız ile birlikte yerinde incelemelerde bulunduk. Çok önemsediğimiz bu çalışmayı biran önce hayata geçirerek, araç ve yaya trafiğini daha güvenli ve sağlıklı bir hale getirmeyi planlıyoruz. Bu konuda bizden desteklerini esirgemeyen milletvekilimiz Sayın Zafer Işık’a çok teşekkür ediyorum“ dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.