Hava Durumu

Bursa’ya sıcaklık ve sağanak yağış uyarısı! (9 Ağustos 2022 Bursa’da hava durumu nasıl?)

Meteoroloji Bursa için 9 Ağustos 2022 Salı günü hava tahmin raporunu yayınladı. Şehir genelinde termometreler gün içerisinde 34 dereceye kadar tırmanırken öğle saatleri sonrası yer yer sağanak yağışlar yüzünü gösterecek. Öte yandan yağış geçişlerinin hafta sonuna kadar sürmesi bekleniyor. İşte Bursa için 5 günlük hava durumu detayları…

Haber Giriş Tarihi: 09.08.2022 07:52
Haber Güncellenme Tarihi: 09.08.2022 09:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa’ya sıcaklık ve sağanak yağış uyarısı! (9 Ağustos 2022 Bursa’da hava durumu nasıl?)

Bursa için 5 günlük hava tahmin raporu yayınlanırken, termometrelerdeki yükseliş sürüyor ancak sağanak yağış geçişlerine karşın saat verilerek uyarı geldi. İşte detaylar…

Haftanın ikinci iş gününe sabah saatlerinde 22 derecelik sıcaklıkla başlayan Bursa’da güneşli ve parçalı bulutlu gökyüzü şehre hakim oldu.

Öğle saatlerinde 32 derece seviyelerine kadar tırmanan termometrelerle birlikte parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzü etkili olmaya devam ediyor. Gün boyu boyu etkili olan sıcaklıkla birlikte öğle saatleri sonrası şehir genelinde yer yer sağanak yağış geçişleri boy gösterirken termometreler 33-34 derecelere kadar yükseliyor.

Akşam saatlerine kadar sürecek sıcaklıkla birlikte hava sıcaklığı 30 derece üzerindeki seyrine devam ediyor. Gece saatlerine doğru ise hava sıcaklığı 28 derece seviyelerine kadar düşen termometreler gece yarısı 24 derecelere kadar geriliyor.

YAĞIŞ CUMAYA KADAR SÜRECEK

Meteorolojinin 5 günlük hava tahmin raporlarına göre Bursa’da hafta sonuna kadar termometreler 30 derece seviyelerinde seyrini sürdürürken cuma gününe kadar yer yer etkili olacak sağanak yağış uyarısı da geldi.

Yarın (ÇARŞAMBA) yapılan tahminlere göre, sabah saatlerinde sıcaklık en düşük 20 derece olarak ölçülürken, gün içerisinde şehir genelinde yer yer sağanak yağış geçişleri bekleniyor. Öte yandan termometreler ise gün içerisinde en yüksek 30 dereceye kadar tırmanacak.

Haftanın 4. iş gününde (PERŞEMBE) ise sabah saatlerinde Bursa’da termometreler en düşük 20 dereceyi gösterecek. Gün içerisinde yine şehir genelinde bölgesel olarak etkili olan sağanak yağış ile birlikte hava sıcaklığı en yüksek 29 derecelere kadar tırmanacak.

Haftanın son iş gününde (CUMA) Bursa genelinde sabah saatlerinden itibaren yer yer yüzünü gösteren yağış geçişleriyle birlikte en düşük sıcaklık 19 derece olarak ölçülüyor. Gün içerisinde ise en yüksek sıcaklık 29 dereceye kadar tırmanıyor.

Hafta sonunun ilk gününde ise (CUMARTESİ) sabah saatlerinde 20 derece olarak ölçülen sıcaklıkla birlikte yağış şehri terk ederken, gün içerisinde az bulutlu ve bol güneşli gökyüzü etkili oluyor. Hava sıcaklığı ise gün içerisinde 32 dereceye kadar yükseliyor.

İŞTE BURSA İÇİN SAATLİK HAVA DURUMU TAHMİNİ (9 AĞUSTOS 2022)

İŞTE BURSA İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.