Hava Durumu

Bursalı lise öğrencisi feci kazada can verdi

Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde Dörtçelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne giden 17 yaşındaki Halim Kartal, ailesiyle birlikte askerliğini yapan ağabeyinin yemin törenine katılmak üzere Sivas'a giderken, Yozgat'ta kaza yaptı. Babasının yönetimindeki aracın şarampole yuvarlanması sonucu Halim Kartal öldü. Halim için bugün okulunda yapılan törende arkadaşları gözyaşlarını tutamadı.

Haber Giriş Tarihi: 29.02.2016 14:51
Haber Güncellenme Tarihi: 29.02.2016 14:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İnegöl'de Dörtelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi son sınıf öğrencisi Halim Kartal, Sivas'ta askerlik yapan ağabeyi Necati Kartal için düzenlenecek yemin törenine katılmak üzere geçtiğimiz hafta annesi Mesude Kartal ile babası Reşat Kartal'ın yönetimindeki otomobil ile Sivas'a gitmek üzere yola çıktı. Reşat Kartal'ın yönetimindeki otomobil, geçen cuma günü Yozgat yakınlarında kontrolden çıkıp şarampole yuvarlanınca babasının ağır annesinin hafif yaralandığı kazada Halim Kartal öldü. Talihsiz öğrencinin cenazesi cuma günü akşam saatlerinde İnegöl'e getirilip toprağa verildi.



Halim Kartal için bugün İnegöl Dörtçelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde tören yapıldı. Sırasına çiçekler ve fotoğrafı konulan öğrencinin arkadaşları gözyaşlarını tutamadı. Okul Müdürü Tayyip Ali Demir, makine eğitimi alan öğrencileri Halim'in ölümünün ailesi kadar okuldaki sınıf arkadaşları ve öğretmenlerini de üzdüğünü söyledi.

İlçe Mille Eğitim müdürü Fatih Bilcan ise Halim Kartal'ı ailesine başsağlığı diledi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.