Hava Durumu

BUSKİ sorunu çözmüyor!

Bursa Nilüfer Altınşehir Mahallesi İsmetoğlu Sitesi A Blok sakinleri ana giderde yaşanan tıkanıklık nedeniyle zemin kattaki daireler ve asansör boşluğuna su basması nedeniyle mağduriyet yaşıyor.

Haber Giriş Tarihi: 07.02.2023 17:14
Haber Güncellenme Tarihi: 07.02.2023 17:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
BUSKİ sorunu çözmüyor!

İsmetoğlu Sitesi Yönetimi sorunu köklü bir çözüm üretmek için site içerisindeki yeni logar ve gider hattı kazarak altyapı hazırlığını yapmasına rağmen, BUSKİ yetkilileri site gider hattını ana gider hattına bağlamıyor.

BUSKİ’ye 15 gün önce 19 Ocak 2023’de 185882 nolu ve 29 Ocak 2023’daki 188954 nolu başvurularına “İlgi sayılı başvurunuz (BUSKİ) İşletmeler 1. Bölge Dairesi Başkanlığı, Kanalizasyon Bakım Onarım Birimi tarafından yapılmıştır. İlginiz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz” denerek sonuçlandırılmış ama hiçbir işlem ve çalışma yapılmadığı gibi mağdur olan Sitesi sakinlerine ve Site yönetimine bilgi vermemiş.

Pis su hala zemin kat dairelerine, site bahçesine ve asansör boşluğuna aktığı için asansör çalışmıyor. Site de oturan yaşlı insanlar ve çocuklu aileler merdiven inip çıkamadığı için büyük sorun yaşıyor. Sağlık açısından da son derece tehlikeli bu sorunun bir an önce BUSKİ tarafından çözülmesi gerekmektedir.

Yaşanan bu olumsuz olay sonrası Site Yönetimi tarafından BUSKİ’ye yapılan 190828 ve 190830 nolu başvurulara ise hala bir dönüş yapılmadı ve sorun çözülmemiştir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.