Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Bursa programı belli oldu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2 Temmuz Cumartesi günü Bursa'ya yapacağı ziyaretin detayları belli oldu.

Haber Giriş Tarihi: 30.06.2022 15:01
Haber Güncellenme Tarihi: 30.06.2022 15:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Bursa programı belli oldu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 2 Temmuz Cumartesi günü Bursa'ya geliyor. Bir çok yatırımın ve hizmetin açılışını yapacak olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 3 yılın ardından saat 16.00’da Gökdere Meydanı'ndaki mitingde Bursalılarla buluşacak.

AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Bursa ziyareti ile ilgili detayları paylaştı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2019 yılından bu yana ilk defa Bursa’ya gelmesinden duydukları onuru dile getiren Gürkan, “Cumhurbaşkanımızı Bursa'daki yatırımlarla karşılayacağız. Cumartesi günü 10’larca yeni sanayi tesisinin açılışı yapılacak. 15 milyar liraya yakın ciddi yatırımların ve 10 binden fazla istihdamın sağlandığı tesislerin haberlerini müjdeleyeceğiz. Kısmetse, 2 Temmuz Cumartesi günü saat 16.00’da Gökdere Meydanına bütün vatandaşlarımızı davet ediyoruz” dedi.

AÇILIŞLAR PEŞ PEŞE YAPILACAK

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ilk önce özel sektör açılışıyla birlikte Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete alınacak olacak T2 tramvay hattının açılışını da gerçekleştireceğini belirten Gürkan, “Son olarak bütün vatandaşlarımızın katılımı ile mitingle Bursalıları Cumhurbaşkanımızla bir araya getireceğiz. Tabi ki pandemiyle birlikte gelen ekonomik sıkıntıya rağmen bu kadar büyük sanayi tesislerinin açılışlarının yapılması ve istihdamın sağlanmasıyla Bursa’nın Türkiye’ye katkısını da göstermiş olacağız. 3 milyon 150 nüfuslu şehrimizde 1 milyona yakın sigortalı çalışanımız var. Asgari ücretin de açıklanması güzel bir haber. Açılışların oa güzel bir müjde olacağını düşünüyoruz. Bursa tarafında bunun yansıması daha güzel olacaktır” diye konuştu.

Davut Gürkan, tüm Bursalıları Gökdere'deki mitingde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile buluşmaya çağırdıklarını sözlerine ekledi.

İŞTE O PROGRAM:

SAAT: 13.00 - Bursa özel sektör yatırımları toplu açılışı ve Ekonomiye Değer Katanlar Ödül Töreni.

YER: GUHEM Uzay Havacılık Merkezi

(Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank'ın katılımları ile canlı bağlantı yoluyla Nestle Fabrikası'nda açılış)

SAAT: 15.00 - T2 Tramvay Hattı Açılışı ve açılış sürüşü.

YER: İstanbul Yolu

SAAT: 16.00 - Bursa Mitingi ve resmi açılışlar

YER: Gökdere Meydanı

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.