Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Bursa ziyareti iptal edildi!

AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Bursa ziyaretinin iptal edildiğini duyurdu. Erdoğan'ın yerine açılışlara Binali Yıldırım katılacak.

Haber Giriş Tarihi: 02.07.2022 11:33
Haber Güncellenme Tarihi: 02.07.2022 13:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Bursa ziyareti iptal edildi!

AK Parti Bursa İl Başkanı Gürkan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Bursa programı hakkında son dakika açıklaması yaptı. Açıklamasında Erdoğan'ın Özel ve Kamu Kurumlarının açılış törenlerine katılamayacağını bildirdi.

Erdoğan, BTSO'nun ödül törenine katılıp 18 milyar liralık özel ve kamu yatırımlarının uzaktan açılışına katılacaktı. Gökdere Meydanı'nda halkla buluşması planlanan Erdoğan'ın şehirdeki tüm programları ileri bir tarihe ertelendi.

AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım'ın Bursalı şehidin cenazesi ve T2 tramvay hattının açılışına katılacağı öğrenildi.

Öte yandan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Bursa programının TOGG otomobil fabrikasının açılış günü 29 Ekim tarihine planlanabileceği kaydedildi.

İşte yapılan açıklama:

Değerli Hemşehrilerim, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle gerçekleştirilecek olan Bursa Mitingi, Özel ve Kamu Kurumlarımızın açılış törenleri Cumhurhurbaşkanımızın tensipleriyle ileri bir tarihe ertelenmiştir.

Bursa Büyükşehir Belediyemiz tarafından hizmete açılacak T2 Tramvay Hattı’nın ilk sürüşü Kent Meydanı’nda saat 14.00’te Genel Başkanvekilimiz Sn. Binali Yıldırım’ın teşrifleriyle gerçekleştirilecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

DETAYLAR BELLİ OLDU

Gürkan, "Cumhurbaşkanımızı biz Bursa’da büyük bir coşkuyla ağırlamak için birkaç haftadır çalışıyorduk. Tüm teşkilatlarımıza bu yoğun telaşeleri ve gayretleri için teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanımıza layık olabilme adına, Bursa’da bir sevgi seli oluşturmaya çalışıyorduk. Ama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle ileri bir tarihe ertelenmesinin daha uygun olacağını belirtmişler. İnşallah biz en yakın zamanda Cumhurbaşkanımızı tekrardan Bursa’da ağırlamak için hazırlıklarımıza devam edeceğiz" dedi.

"Sadece T2 tramvay hattı hizmete alınacak"

Gürkan konuşmasına şu şekilde devam etti:

"Bugün Cumhurbaşkanımızla birlikte Bursa’da 3 tane programımız vardı. Özel sektörün yapmış olduğu yatırımlarının açılışı, ardından T2 tramvay hattı faaliyete geçmiş olacaktı. En son olarak ise mitingle birlikte resmi kurumlarımızın açılışlarını gerçekleştirecektik. Ama bunların içerisinden sadece, T2 tramvay hattını hizmete alacağız. Çünkü bu tarihe söz verdiğimiz için bunun açılışını gerçekleştireceğiz. Bursalılar bundan sonra kent meydanından terminale kadar T2 tramvay hattını kullanabilecek."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.