Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Erdoğan'ın Bursa ziyaretini neden iptal ettiği belli oldu! Soğuk algınlığı...

AS TV canlı yayınına katılan AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Bursa ziyaretinin neden iptal olduğunu açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 02.07.2022 14:44
Haber Güncellenme Tarihi: 02.07.2022 16:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Erdoğan'ın Bursa ziyaretini neden iptal ettiği belli oldu! Soğuk algınlığı...

HABER: BURSA HAKİMİYET

AK Parti Bursa İl Başkanı Gürkan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Bursa programının iptal olduğunu sosyal medya üzerinden duyurdu. Ancak nedenine ilişkin bir açıklama yapılmaması sonrası vatandaşlar merakta kaldı.

İptal haberi sonrası AS TV canlı yayınına konuk olan AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen, Erdoğan'ın Bursa ziyaretinin iptal sebebini paylaştı.

"2019'dan bu yana sayın cumhurbaşkanımızı TOGG'un temel atma töreninde ve Şehir Hastanesi'nin açılışında misafir etmiştik ama miting anlamında bir programla ağırlayamamıştık. Bu anlamda vatandaşlarımızda ciddi bir heyecan oluşmuştu. Bu anlamda da başta il başkanlığımızın organizasyonuyla güzel de bir hazırlık yapılmıştı ama yoğun bir temposu var sayın cumhurbaşkanımızın. Nato Zirvesi yoğun geçti. Hepimiz takip ettik, gurur duyduk yapılan mutabakattan ve izlenen süreçten." diyen Özen iptalin sebebini açıkladı.

"SOĞUK ALGINLIĞI

İşte Özen'in açıklaması:

 "Bugün gelen haberle soğuk algınlığı nedeniyle sayın cumhurbaşkanımızın ziyaretinin ileri bir tarihe ertelenmesi söz konusu oldu. Tabi sayın cumhrubaşkanımızın sağlığı her şeyden önemli. Bu anlamda en kısa sürede sağlığına kavuşacağını ümit ediyorum." 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.