Hava Durumu

Eski bakan Faruk Çelik, geçtiğimiz yıl kaybettiği annesi, babası ve yeğeni için mevlit okuttu

2023’te anne, baba ve yeğen acısı yaşayan eski bakan ve AK Parti Artvin Milletvekili Faruk Çelik, ebediyete uğurladığı yakınlarını Yıldırım Camii’nde dualarla andı.

Haber Giriş Tarihi: 03.01.2025 14:39
Haber Güncellenme Tarihi: 03.01.2025 14:47
Muhabir: Ceren Sümbül
Eski bakan Faruk Çelik, geçtiğimiz yıl kaybettiği annesi, babası ve yeğeni için mevlit okuttu

AK Parti Artvin Milletvekili ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı Faruk Çelik, babası Hacı Yaşar Çelik, annesi Hedise Çelik ve genç yaşta yaşama veda eden yeğeni Şener Güngör’ü unutmadı. Yıldırım Camii’ndeki Kur’an- ı Kerim tilavetinin ardından Çelik ailesi mevlit okuttu.

Etkinliğe katılan çok sayıda kişi de dua ederek ailenin acısına ortak oldu. Mevlide 27. dönem AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, ACG Medya Genel Müdürü Sedat Kızılcıklı, ACG Medya Genel Koordinatörü Ercan Yenice ve birçok siyasi isim katılım gösterdi.

Yıldırım Cami'deki mevlit ve ardından kılınan cuma namazından sonra cemaate yemek ikramı yapıldı. AK Parti Artvin Milletvekili ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı Faruk Çelik, babası Hacı Yaşar Çelik, annesi Hedise Çelik ve genç yaşta yaşama veda eden yeğeni Şener Güngör’ü unutmadıklarını belirterek, “Dualarımız onlara, bir kez daha özlemle andık. Bizi yalnız bırakmayan Bursalılara ve dostlara teşekkür ederim” dedi.

Kaynak: Ceren Sümbül

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.