Hava Durumu

Kar bitti, soğuğu kaldı! Bursa için yeni meteoroloji açıklaması... (28 Ocak 2022 Bursa’da hava durumu nasıl?)

Meteoroloji Bursa için 28 Ocak 2022 Cuma günü hava tahmin raporunu yayınladı. Buna göre, kar yağışının terk ettiği Bursa genelinde sabah saatlerinde dondurucu soğuk hava gün içerisinde parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzü ile birlikte 7 dereceye kadar tırmanıyor. Bursa’da yeni haftaya kadar gün içerisindeki sıcaklıklar bir derecelik yükselişler gösterecek, pazar günü haricinde de herhangi bir yağış beklenmiyor.

Haber Giriş Tarihi: 28.01.2022 07:58
Haber Güncellenme Tarihi: 28.01.2022 07:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kar bitti, soğuğu kaldı! Bursa için yeni meteoroloji açıklaması... (28 Ocak 2022 Bursa’da hava durumu nasıl?)

Türkiye’de Bursa dahil birçok ili günlerdir esir alan kar yağışı yavaş yavaş ülkeyi terk ediyor.

Bursa’da haftanın son iş gününde herhangi bir yağış beklenmezken sabah saatlerinde dondurucu bir soğuk etkili oldu.

Eksi 5 dereceye kadar düşen termometreler gün içerisinde parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte 7 dereceye kadar yükseliyor.

Akşam saatlerine doğru yeniden soğumaya başlayan şehirde sıcaklık 4 derecelere kadar gerilerken, gece saatlerinde yeniden 0 dereceye yaklaşıyor.

KAR BİTTİ, SOĞUĞU KALDI

Meteorolojinin 5 günlük hava tahmin raporlarına göre Bursa’da sona eren kar yağışının ardından buz kesen hava etkili olmaya başladı.

Yarın için (CUMARTESİ) yapılan tahminlere göre, hafta sonunun ilk gününde termometreler sabah en düşük 2 derece olarak ölçülürken, çok bulutlu bir gökyüzüyle birlikte sıcaklık gün içerisinde en yüksek 8 derece olarak ölçülecek.

PAZAR günü sabah saatlerinde eksi 1 dereceye gerileyen sıcaklık, gün içerisinde hafif sağanak yağış geçişleri ile birlikte 9 dereceye kadar tırmanıyor.

PAZARTESİ ve SALI günü için ise sabah saatlerinde 0 ile 1 derece arasında beklenen sıcaklık gün içerisinde 9 ile 12 derecelere kadar yükseliyor. Yeni haftanın ve Şubat ayının ilk günlerinde Bursa için herhangi bir yağış tahmini de yok.

İŞTE BURSA İÇİN SAATLİK HAVA DURUMU TAHMİNİ (28 OCAK 2022)

İŞTE BURSA İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.