Hava Durumu

Kavurucu sıcakların ardından Bursa'ya sağanak uyarısı! (7 Ağustos 2022 Bursa hava durumu)

Meteoroloji Bursa için 7 Ağustos 2022 Pazar günü hava tahmin raporunu yayınladı. Haftanın son gününde Bursa'da sabah saatlerinde parçalı bulutlu ve bol güneşli gökyüzü görülüyor. Termometreler gün içerisinde en yüksek 32 dereceye kadar tırmanırken, hissedilen en yüksek sıcaklık da 33 derece olacak. Öte yandan meteoroloji yarından itibaren Bursa'yı esir alacak sağanak yağışa karşı uyarıda bulundu. İşte Bursa için 5 günlük hava durumu raporu...

Haber Giriş Tarihi: 07.08.2022 08:00
Haber Güncellenme Tarihi: 07.08.2022 10:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kavurucu sıcakların ardından Bursa'ya sağanak uyarısı! (7 Ağustos 2022 Bursa hava durumu)

Meteoroloji tarafından Bursa için 5 günlük hava tahmin raporu yayınlandı.

Bursa'da termometreler 30 derece üzerinde seyrediyor.

Haftanın son gününe sabah saatlerinde 26 derecelik sıcaklıkla başlayan Bursa’da güneşli ve parçalı bulutlu gökyüzü şehre hakim.

Öğle saatlerinde 30 derece seviyelerine kadar yükselen termometrelerle birlikte rüzgarlı hava etkisini gösterecek.

Gün boyu etkili olacak rüzgar ile beraber sıcaklıklar 32 dereceye kadar tırmanacak.

Akşam saatlerine kadar sürecek 30 derece üzerindeki hava sıcaklığı ile birlikte termometreler 28 derecelere gerilerken gece saatlerinde ise hava sıcaklığı 24 derece seviyelerine kadar düşecel.

İŞTE BURSA İÇİN SAATLİK HAVA DURUMU RAPORU (7 AĞUSTOS 2022)

YAĞMUR GELİYOR!

Meteorolojinin 5 günlük hava tahmin raporlarına göre Bursa’da hafta sonu termometreler 30 derece seviyelerindeki seyrini sürdürürken yeni hafta için yağış tahmini yapıldı.

Yeni haftanın ilk gününde ise (PAZARTESİ) ise sabah saatlerinde parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzü ile birlikte güne başlayan Bursa’da termometreler en düşük 19 dereceyi gösterecek. Öte yandan gün içerisinde yer yer çok hafif şekilde görülecek olan yağış geçişleri ile birlikte hava sıcaklığı en yüksek 33 derecelere kadar tırmanacak.

Yeni haftanın 2. gününde (SALI) Bursa genelinde sabah saatlerinde parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzü ile birlikte en düşük sıcaklık 20 derece olarak ölçülüyor. Gün içerisinde ise şehrin genelinde sağanak yağış yüzünü göstermeye başlayacak ve en yüksek sıcaklık 33 derece olacak.

Yeni haftanın 3. gününde ise (ÇARŞAMBA) sabah saatlerinde 20 derece olarak ölçülen sıcaklıkla birlikte gün içerisinde yer yer sağanak yağış geçişlerinin olacağı tahmin edilirken, hava sıcaklığı ise gün boyu en yüksek 31 dereceye kadar yükseliyor.

Yeni haftanın 4. gününde ise (PERŞEMBE) sabah saatlerinde 20 derece olarak ölçülen sıcaklıkla birlikte gün içerisinde yer yer sağanak yağış geçişlerinin olacağı tahmin edilirken, hava sıcaklığı ise gün boyu en yüksek 28 dereceye kadar çıkacak.

İŞTE BURSA İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU RAPORU

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.