Hava Durumu

Meteoroloji açıkladı: Bursa’da yağış ne kadar sürecek? (28 Haziran 2022 Bursa’da hava durumu nasıl?)

Meteoroloji Bursa için 28 Haziran 2022 Salı günü hava tahmin raporunu yayınladı. Şehir genelinde gece yarısından itibaren etkili olan sağanak yağış gün boyu devam edecek. Termometreler gün içerisinde en yüksek 26 dereceyi görürken yapış geçişleri Bursa’da perşembe gününe kadar devam edecek. İşte Bursa için 5 günlük hava durumu detayları…

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2022 08:10
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2022 09:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Meteoroloji açıkladı: Bursa’da yağış ne kadar sürecek? (28 Haziran 2022 Bursa’da hava durumu nasıl?)

Bursa haftanın ikinci gününe sağanak yağışla başlarken, meteorolojiden yağışın kaç gün süreceği ile ilgili açıklama geldi. İşte detaylar

Haftanın ikinci gününe sabah saatlerinde 18 derecelik sıcaklıkla başlayan Bursa’da gece yarısından itibaren sağanak yağış şehir genelinde yüzünü göstermeye başladı.

Etkili şekilde öğle saatlerine kadar devam eden yağışla birlikte termometreler 22 dereceye kadar yükselirken, öğleden sonra da sağanak Bursa genelinde yüzünü göstermeye devam ediyor. Öte yandan gün içerisinde termometreler ise en yüksek 25 dereceyi ölçüyor.

Yağış akşam saatlerine doğru şiddetini kaybetmeye başlarken termometreler de düşüşe geçiyor. Devam eden hafif yağış geçişleriyle birlikte sıcaklık gece yarısı 21 derecelere kadar geriliyor.

SAĞANAK YAĞIŞ KAÇ GÜN SÜRECEK?

Meteorolojinin 5 günlük hava tahmin raporlarına göre Bursa genelinde bugünden itibaren etkili olmaya başlayan sağanak yağış perşembe gününe kadar yüzünü göstermeye devam edecek.

Yarın için (ÇARŞAMBA) yapılan tahminlere göre, sabah saatlerinde sıcaklık en düşük 17 derece olarak ölçülürken, gün içerisinde sağanak yağış geçişleri bekleniyor. Termometreler ise yağışla birlikte gün içerisinde en yüksek 27 dereceyi gösterecek.

PERŞEMBE günü termometreler sabah saatlerinde en düşük 16 dereceyi ölçerken, sağanak yağış ise etkisini kaybetmeye başlıyor. Gün içerisinde en yer yer yağış geçişleriyle birlikte en yüksek sıcaklık 28 derece olarak ölçülüyor. 

CUMA günü için yapılan tahminlere göre sağanak yağışın terk ettiği şehir genelinde hava sıcaklığı sabah saatlerinde 18 derece olarak ölçülürken, yağış sonrası güneşli hava geri dönüyor. Gün içerisinde parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzü ile birlikte termometreler 31 dereceye kadar yükseliyor.

CUMARTESİ günü için de parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte Bursa genelinde sabah saatlerinde en düşük sıcaklık 18 derece olurken,  gün içerisinde parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler en yüksek 30 dereceyi gösterecek.

İŞTE BURSA İÇİN SAATLİK HAVA DURUMU TAHMİNİ (28 HAZİRAN 2022)

İŞTE BURSA İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.