Hava Durumu

Meteoroloji’den Bursa açıklaması! (22 Haziran 2022 Bursa’da hava durumu nasıl?)

Meteoroloji Bursa için 22 Haziran 2022 Çarşamba günü hava tahmin raporunu yayınladı. Yağışın sona erdiği Bursa genelinde termometreler gün içerisinde parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzü ile birlikte 31 dereceye kadar tırmanıyor. Öte yandan yağış hafta sonu etkili şekilde geri dönecek.

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2022 07:57
Haber Güncellenme Tarihi: 22.06.2022 10:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Meteoroloji’den Bursa açıklaması! (22 Haziran 2022 Bursa’da hava durumu nasıl?)

Haftalık tahminini açıklayan meteoroloji gün içerisinde yağış beklemezken, Bursa için hafta sonu uyarısında bulundu. İşte detaylar

Haftanın üçüncü gününe sabah saatlerinde 20 derecelik sıcaklıkla başlayan Bursa’da parçalı bulutlu ve güneşli bir gökyüzü yüzünü gösterdi.

Termometreler öğle saatlerine kadar 29 derecelere tırmanırken parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzü şehre hakim olmaya devam ediyor. Öte yandan gün içerisinde hava sıcaklığı en yüksek 31 dereceye kadar ulaşırken, güneş yüzünü göstermeyi sürdürüyor.

Akşam saatleri itibariyle birkaç derecelik düşüşe geçen termometreler gece saatlerinde 24 dereceye kadar geriliyor.

YAĞIŞ HAFTA SONU ETKİLİ OLACAK

Meteorolojinin 5 günlük hava tahmin raporlarına göre hafta başını yağışlı geçiren Bursa genelinde hafta sonunda da yağış bekleniyor.

Yarın için (PERŞEMBE) yapılan tahminlere göre, sabah saatlerinde sıcaklık en düşük 21 derece olarak ölçülürken, gün içerisinde parçalı bulutlu ve güneşli bir gökyüzü görülecek. Termometreler yarın en yüksek 32 dereceyi ölçecek.

CUMA günü termometreler sabah saatlerinde en düşük 18 dereceyi ölçerken, parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte gün içerisinde en yüksek sıcaklık 29 dereceye ulaşacak. Öte yandan şehir genelinde yer yer çok hafif yağış geçişleri de görülebilir.

CUMARTESİ günü için yapılan tahminlere göre şehir genelinde hava sıcaklığı sabah saatlerinde 18 derece olarak ölçülürken, gün içerisinde yer yer sağanak yağış etkili olacak ve termometreler en yüksek 27 dereceye kadar yükseliyor.

PAZAR günü yağışla birlikte düşüşe geçen termometreler sabah saatlerinde en düşük 17, gün içerisinde ise yer yer etkisini gösteren sağanak ile birlikte en yüksek 24 derece olacak.

İŞTE BURSA İÇİN SAATLİK HAVA DURUMU TAHMİNİ (22 HAZİRAN 2022)

İŞTE BURSA İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.