Hava Durumu

Meteoroloji’den Bursa için art arda uyarılar geliyor! (25 Mayıs 2022 Bursa’da hava durumu nasıl?)

Meteoroloji Bursa için 25 Mayıs 2022 Çarşamba günü hava tahmin raporunu yayınladı. Bursa genelinde gün içerisinde termometreler 30 derecelere yaklaşırken hafta sonu için flaş bir uyarı geldi. Pazar günü termometreler 37 dereceler görecek ancak çok hafif de olsa bazı bölgelerde yağış geçişi görülecek.

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2022 08:05
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2022 11:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Meteoroloji’den Bursa için art arda uyarılar geliyor! (25 Mayıs 2022 Bursa’da hava durumu nasıl?)

Bursa genelinde termometrelerin yükselişi sürerken, uyarılar peş peşe geliyor. Hafta sonu sıcaklık resmen yakacak ve bazı bölgelerde ise hafif yağış görülecek.

Haftanın üçüncü iş gününe sabah saatlerinde 15 derecelik bir sıcaklıkla başlayan Bursa’da termometreler öğleye kadar parçalı bulutlu ve  güneşli gökyüzüyle birlikte 22 derecelere kadar yükseliyor.

Öğle saatlerinde 27 dereceleri gören termometreler öğleden sonra ise birkaç derecelik daha yükselişle 29 dereceye tırmanıyor.

Akşam saatlerine kadar birkaç derecelik düşüş görülürken, Bursa genelinde gece saatlerinde termometreler en düşük 22 dereceyi görüyor.

HAFTA SONU UYARISI VAR

Meteorolojinin 5 günlük hava tahmin raporlarına göre hafta boyunca birkaç derecelik artışlarla yükselen hava sıcaklığı hafta sonu ise yakıcı seviyelere ulaşacak.

Yarın için (PERŞEMBE) yapılan tahminlere göre, sabah saatlerinde en düşük 17 derece olarak ölçülürken gün içerisinde parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzü ile birlikte sıcaklık 32 derecelere kadar tırmanacak.

CUMA günü hava sıcaklığı sabah saatlerinde en düşük sıcaklık 18 derece olurken, gün içerisinde parçalı bulutlu ve bol güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler 33 dereceyi gösterecek.

CUMARTESİ günü için meteorolojiden yapılan açıklamaya göre termometreler sabah saatlerinde en düşük 17 dereceyi gösterirken gün içerisinde hava sıcaklığı 33 derece seviyelerinde olacak.

PAZAR günü için flaş bir uyarı gelirken gün içerisinde şehir genelinde yer yer çok hafif yapış geçişleri görülse de termometreler 37 dereceye kadar tırmanarak Mayıs ayı rekorunu kıracak.

İŞTE BURSA İÇİN SAATLİK HAVA DURUMU TAHMİNİ (25 MAYIS 2022)

İŞTE BURSA İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.