Hava Durumu

Meteoroloji'den Bursa için hafta sonu açıklaması: Sıcaklık... (19 Ağustos 2022 Bursa’da hava durumu nasıl?)

Meteoroloji Bursa için 19 Ağustos 2022 Cuma günü hava tahmin raporunu yayınladı. Şehir genelinde parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzünü in yanısıra meteorolojiden öğle saatlerinden itibaren yer yer sağanak yağış geçişleri ile ilgili flaş bir uyarı geldi. Öte yandan hafta sonu ve yeni haftada da termometreler yükselmeye devam edecek. Bursa için 5 günlük hava durumu detayları…

Haber Giriş Tarihi: 19.08.2022 07:56
Haber Güncellenme Tarihi: 19.08.2022 08:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Meteoroloji'den Bursa için hafta sonu açıklaması: Sıcaklık... (19 Ağustos 2022 Bursa’da hava durumu nasıl?)

Bursa için meteorolojiden bugün için saat verilerek sağanak yağış uyarısı gelirken hafta sonu tahmin raporu da yayınlandı. İşte 5 günlük Bursa hava durumu detayları…

Haftanın son iş gününe sabah saatlerinde 20 derecelik sıcaklıkla başlayan Bursa’da parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzü şehre hakim oldu.

Öğle saatlerine doğru sıcaklık 25 derece seviyelerine kadar yükselirken, gün ortasında ise (12.00) sağanak yağış geçişleri şehir genelinde yer yer yüzünü gösteriyor. Sıcaklık ise 28 derece olarak ölçülüyor. Öğle saatler sonrasında da yer yer etkili olmaya devam eden yağışla birlikte termometreler gün içerisinde en yüksek 31 derece seviyelerine kadar tırmanıyor.

Akşam saatlerine kadar etkili olan yer yer yağış geçişler ile birlikte sıcaklık 29 derece seviyelerindeki seyrini sürdürürken, gece saatlerine doğru yapış şehri terk ediyor ve termometreler 26 derece seviyelerine çekiliyor. Sıcaklık gece yarısı en yüksek 23 derece olarak ölçülüyor.

HAFTA SONU SICAK OLACAK 

Meteorolojinin 5 günlük hava tahmin raporlarına göre Bursa’da bugün yer yer yüzünü gösteren yağış sonrası yeni haftaya kadar termometreler 32 derecenin üzerindeki seyrini sürdürecek.

Yarın (CUMARTESİ) yapılan tahminlere göre, Bursa genelinde sabah saatlerinde sıcaklık en düşük 18 derece olarak ölçülürken, parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler gün içerisinde en yüksek 32 dereceye kadar tırmanıyor.

Hafta sonunun son gününde (PAZAR) ise sabah saatlerinde Bursa’da termometreler en düşük 19 dereceyi ölçecek. Parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzünün etkili olduğu gün içerisinde hava sıcaklığı ise en yüksek 33 derecelere kadar yükselecek.

Yeni haftanın ilk gününde ise (PAZARTESİ) Bursa genelinde sabah saatlerinden itibaren parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte en düşük sıcaklık 20 derece olarak ölçülüyor. Gün içerisinde ise termometreler 34 derece seviyelerine kadar tırmanırken bunaltıcı bir sıcaklık etkili olacak.

Yeni haftanın ikinci iş gününde (SALI) sabah saatlerinde 21 derece olarak ölçülen sıcaklıkla birlikte gün içerisinde yer yer sağanak yağış geçişleriyle birlikte termometreler 34 derecelere kadar tırmanacak..

İŞTE BURSA İÇİN SAATLİK HAVA DURUMU TAHMİNİ (19 AĞUSTOS 2022)

İŞTE BURSA İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.