Hava Durumu

Meteoroloji’den Bursa için sıcaklık uyarısı: Bahar gelmeden yaza geçiyoruz… (28 Mart 2024 Bursa’da hava durumu nasıl?)

Bursa’da hava durumu nasıl? Meteoroloji Bursa için 28 Mart 2024 Perşembe günü hava tahmin raporunu yayınladı. Şehir genelinde termometrelerin yükselişi bugün de sürerken gün içerisinde az bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte en yüksek sıcaklık 24 derece olarak ölçülüyor. Öte yandan yarın ve hafta sonu da sıcaklıklar yükselişini sürdürürken hafta başından itibaren yaz havası kendisini net şekilde hissettiriyor. İşte Bursa için 5 günlük hava durumu detayları…

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2024 08:01
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2024 09:26
Kaynak: Coşkun Saitoğlu
Meteoroloji’den Bursa için sıcaklık uyarısı: Bahar gelmeden yaza geçiyoruz… (28 Mart 2024 Bursa’da hava durumu nasıl?)

Meteoroloji’nin Bursa için hazırladığı 5 günlük hava tahmin raporuna göre sıcaklıklar hızla yükselirken hafta sonu ve pazartesi günü için flaş uyarılar art arda geldi. İşte detaylar…

Haftanın dördüncü iş gününe 12 derecelik sıcaklıkla başlayan Bursa genelinde sabah saatlerinde az bulutlu gökyüzüyle birlikte gün doğumu yaşandı.

Öğle saatlerine doğru da az bulutlu ve güneşli gökyüzü ile birlikte termometreler 19 derece seviyelerinde seyrediyor.

Öğle saatlerinde şehir genelinde az bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte hava sıcaklığı 23 derece seviyelerinde seyrini sürdürüyor. 

Öğle saatleri sonrası 24 derece seviyelerinde ölçülen termometrelerle birlikte az bulutlu ve güneşli gökyüzü şehre hakim oluyor.

Akşam saatlerine doğru termometreler 19 derece olarak ölçülürken az bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte gün batımı yaşanıyor. Akşam saatlerinde parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 17 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gece saatlerinde de çok bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 16 derece seviyelerine kadar geriliyor.

SICAKLIKLARDA BÜYÜK YÜKSELİŞ: BAHAR GELMEDEN YAZA GEÇİYORUZ

Meteoroloji’nin 5 günlük hava tahmin raporuna göre Bursa genelinde yükselişini sürdüren sıcaklıkla birlikte bahar havası Nisan ayı başından itibaren etkili olacak.

Haftanın son iş gününde (CUMA) sabah saatlerinde termometreler 10 derece olarak ölçülürken gün içerisinde az bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte en yüksek sıcaklık 23 derece seviyelerinde ölçülecek.

Hafta sonunun ilk gününde (CUMARTESİ) sıcaklık sabah saatlerinde 12 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gün içerisinde termometreler az bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte sıcaklık 24 derece seviyelerine kadar tırmanıyor.

Hafta sonunun ikinci gününde (PAZAR) sıcaklık sabah saatlerinde 12 derece olarak ölçülüyor. Gün içerisinde az bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler en yüksek 25 derece seviyelerinde ölçülecek.

Haftanın ilk iş gününde ise (PAZARTESİ) sabah saatlerinde sıcaklık 12 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gün içerisinde az bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler 28 derece seviyelerinde ölçülüyor.

İŞTE BURSA İÇİN SAATLİK HAVA DURUMU TAHMİNİ (28 MART 2024)

İŞTE BURSA İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ

Kaynak: Coşkun Saitoğlu

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.