Hava Durumu

Nilüfer Meral Muammer Ağım Ortaokulu'nda büyük coşku

Meral Muammer Ağım Ortaokulu öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kortej yürüyüşü ve çeşitli etkinliklerin düzenlendiği büyük bir coşkuyla kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2024 13:17
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2024 13:29
Kaynak: Erhan Bedir
Nilüfer Meral Muammer Ağım Ortaokulu'nda büyük coşku

Gün boyu süren etkinlikler kortej yürüyüşü ile start aldı. Binlerce öğrenci, öğretmen ve velinin katıldığı kortej yürüyüşü Nilüfer’de adeta şenliğe dönüştü.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri daha sonra okul bahçesinde düzenlenen etkinliklerle adeta şenlik havasında gerçekleştirildi. Büyük bir coşkunun ve heyecanın yaşandığı etkinliklere öğrenciler kadar öğrenci velileri de büyük ilgi gösterdi.

Törende konuşan Nilüfer Meral Muammer Ağım Ortaokulu Müdürü Engin Yazar, “O, tarihte bir bayramı çocuklara armağan eden ilk liderdi.

Demokrasi’nin yuvası olması gereken TBMM’yi kurduğu bu kutlu, bu şerefli gün Demokrasiyi ve Cumhuriyetimizi çocuklarına emanet etti.

Bizler büyüdük Ata’mızın ne demek istediğini anladık. Bu bölünmez değerlere sahip çıkmaya devam ediyoruz.

Size söz bayramınızı eski coşkusuyla kutlayacağımız günler geri gelecek çocuklar. Şimdi ne anlama geldiğini daha iyi anlıyoruz. Size söz motorları maviliklere süreceğiz.

Yaşasın 23 Nisan. Yaşasın çocuklar. Yaşasın Gazi Mustafa Kemal Atatürk. Yaşasın Cumhuriyet” dedi.

Kaynak: Erhan Bedir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.