Hava Durumu

Nilüfer Meral Muammer Ağım Ortaokulu'nda çifte mutluluk

Bursa’da 800 bin öğrenci 2023-2024 eğitim-öğretim yılının ilk döneminde karne almanın büyük bir heyecanını yaşarken, Meral Muammer Ağım Ortaokulu öğrencileri ise çifte mutluluk yaşadı.

Haber Giriş Tarihi: 22.01.2024 12:24
Haber Güncellenme Tarihi: 22.01.2024 12:41
Kaynak: Erhan Bedir
Nilüfer Meral Muammer Ağım Ortaokulu'nda çifte mutluluk

Nilüfer Meral Muammer Ağım Ortaokulu’nda 2023-2024 eğitim-öğretim yılının ilk dönemi karnelerin dağıtılmasıyla sona erdi. İlk dönemin son gününde Meral Muammer Ağım Ortaokulu’nda düzenlenen törende öğrenciler karne heyecanı yaşarken, Meral Muammer Ağım Ortaokulu öğrencileri ise çifte mutluluk yaşadı.

Karne töreninde Nilüfer Meral Muammer Ağım Ortaokulu Okul Müdürü Engin Yazar, Meral Muammer Ağım Ortaokulu Müzik Öğretmeni Kader Yardım denetimindeki okul korosu ve orkestrası, katıldıkları Bursa Büyükşehir Belediyesi 4. Uluslararası Genç Yıldızlar Müzik Festivali'nde gösterdikleri başarılı performans ile belge ve ödüllerini aldılar.

Ödüllerine Okul Müdürü Engin Yazar’ın elinden alan öğrencilerin mutluluğu ise görülmeye değerdi. Müdür Engin Yazar, Okul korosu ve orkestrasının Büyükşehir Belediyesi 4. Uluslararası Genç Yıldızlar Müzik Festivali'nde gururla temsil ettiğini belirterek, “Öğretmenimizi, koro ve orkestradaki öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Tüm öğrencilerimize sömestri tatilinde gönüllerince eğlenmelerini ve bol bol kitap okumalarını tavsiye ediyorum” dedi.  

Kaynak: Erhan Bedir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.