Hava Durumu

Odalardan ve Sendikalardan Bursa'da hekimlere destek ziyareti

Bursa’nın meslek örgütleri ve sendikaları, son günlerde yaşanan şiddet olayları, hak mağrumiyetleri ve verilen sözleri yerine getirilmeyen hekimlerin yanında olduklarını göstermek için Bursa Tabip Odası’nı ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 21.01.2022 23:46
Haber Güncellenme Tarihi: 21.01.2022 23:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Odalardan ve Sendikalardan Bursa'da hekimlere destek ziyareti

Bursa Tabip Odası Başkanı Doç. Dr. Alpaslan Türkkan ve Genel Sekreter Dr. Ömer Levent Soydinç’in ağırladığı ziyarette, Bursa Barosu Başkanı Metin Öztosun, Bursa Eczacı Odası Başkanı Okan Şahin, Tarım Orkam-Sen Bursa Şube Başkanı Fikret Gizir ve şube yönetim kurulu üyesi Kasım Hanik, Yapıyol-SEN Bursa Şube Başkanı ve KESK dönem sözcüsü Okan Okumuş, Enerji, Sanayi ve Maden Kamu Emekçileri (ESM) Bursa Şube Başkanı Uğur Üçöz, Makine Mühendisleri Odası Bursa Şubesi Genel Sekreteri ve TMMOBB İKK Sekreteri Ferudun Tetik, Büro Emekçileri Sendikası (BES) Bursa Şube Başkanı Nuriye Aydemir, Eğitim-SEN Bursa Şube Başkanı Yüksel Bayraktar, Peyjaz Mimarları Odası Bursa Şube Başkanı Necla Yörüklü ve Tümtis Bursa şube başkanı Özdemir Aslan bulundu.

Tek tek söz alan oda başkanları ve sendika yetkilileri Bursa Tabip Odası’nın ve TTB’nin yanında olduklarını, bu zor günlerin ancak birlik ve beraberlikle atlatılabileceğini söylediler. Karanlığa karşı birlikte mücadele etmenin önemine değinen BTO Başkanı Türkkan da ziyaret için teşekkür ederek, birlikte daha güçlü olduklarını belirtti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.