Hava Durumu

Sürücülere uyarı geldi: Bursa-Balıkesir yolunda çalışma var!

Karayolları Genel Müdürlüğü yol durumu bültenine göre Bursa-Balıkesir yolunun Susurluk-Balıkesir istikametinde yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım karşı yönden iki yönlü olarak sağlanıyor.

Haber Giriş Tarihi: 02.04.2026 09:20
Haber Güncellenme Tarihi: 02.04.2026 09:36
Kaynak: AA
Sürücülere uyarı geldi: Bursa-Balıkesir yolunda çalışma var!

Karayolları Genel Müdürlüğü yol durumu bültenine göre Bursa-Balıkesir yolunun Susurluk-Balıkesir istikametinde yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım karşı yönden iki yönlü olarak sağlanıyor. Sürücülerin bu güzergâhta dikkatli olması istendi.

Bursa-Balıkesir yolunda çalışma var, trafik çift yönlü tek yoldan veriliyor.

BURSA-BALIKESİR YOLUNDA TRAFİK DÜZENLEMESİ

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan yol durumu bültenine göre, Bursa-Balıkesir yolunun Susurluk-Balıkesir istikameti 44-48. kilometrelerinde yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım Balıkesir-Susurluk istikametinden iki yönlü olarak sağlanıyor.

Yetkililer, sürücülerin çalışma yapılan bölgede trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri, hızlarını düşürmeleri ve kontrollü seyretmeleri gerektiğini belirtti.

OTOYOL VE KARAYOLLARINDA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Öte yandan Türkiye genelinde birçok otoyol ve karayolunda bakım, onarım ve yapım çalışmaları devam ediyor. Çalışmalar nedeniyle bazı güzergahlarda şerit daraltma ve kontrollü ulaşım uygulamaları yapılıyor.

Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu Projesi (1915 Çanakkale Köprüsü dahil) Malkara-Çanakkale Kesimi Otoyolu'nun Malkara istikametindeki bakım ve onarım çalışması nedeniyle sağ şerit trafiğe kapatılarak ulaşım sol ve orta şeritlerden sağlanıyor.

TAG Otoyolu'nun Adana-Gaziantep istikametinde Ayran Tüneli'ndeki elektronik sistemlerin bakım ve onarım çalışması sebebiyle 111. kilometrede sağ şerit taşıt trafiğine kapatılarak ulaşım sol ve orta şeritlerden kontrollü gerçekleştiriliyor.

Aydın-Denizli Otoyolu'nun 2-5. kilometreleri Denizli istikametindeki şev çalışması dolayısıyla emniyet şeridi ve sağ şerit trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden kontrollü devam ediyor.

Ankara-Konya yolunun 35-37. kilometrelerindeki yapım çalışmaları nedeniyle Konya-Ankara istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü sürdürülüyor.

Fatsa-Ordu-Gülyalı yolunun 16-22. kilometrelerindeki üstyapı yenileme çalışmaları sebebiyle Fatsa istikameti trafiğe kapatılarak ulaşıma Ordu istikametinden iki yönlü izin veriliyor.

Artvin-Erzurum yolunun 0-37. kilometrelerindeki 20 tünel ve güzergahlarında yapılan drenaj sistemleri ve bordür dipleri temizlik çalışması dolayısıyla saat 17.00'ye kadar ulaşım tek şeritten kontrollü gerçekleştirilecek.

Kızılkaya-Korkuteli-Antalya yolunun 31-35. kilometrelerinde yapım çalışmaları nedeniyle trafik akışı bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü ve kontrollü devam ediyor.

Bartın-Kurucaşile yolunun 51-53. kilometrelerinde sanat yapısı çalışmaları dolayısıyla ulaşım bölünmüş yolun Kurucaşile istikametinden iki yönlü sağlanıyor.

Diyarbakır-Silvan-Bingöl yolunun 71-73. kilometrelerinde yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım sağ şeritten iki yönlü gerçekleştiriliyor.

Kaynak: AA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.