Hava Durumu

Survivor’ın Bursalıları

Bir televizyon klasiği haline gelen Survivor’da bugüne kadar pek çok Bursalıyı yarışmacı olarak izledik. Peki, kamera arkasındaki Bursalıları hiç merak ettiniz mi? İşte, Survivor’ın kamera arkasındaki Bursalı emektarları.

Haber Giriş Tarihi: 25.06.2024 12:20
Haber Güncellenme Tarihi: 25.06.2024 12:20
Kaynak: Erhan Bedir
Survivor’ın Bursalıları

Haber: Erhan BEDİR

Türk Televizyon tarihinin rekortmen yarışma programı Survivor, sıra dışı ve ünlü yarışmacıları kadar ekip arkasında adeta bir ordu kadar güçlü teknik ve yayın ekibiyle de adını duyurmaya devam ediyor. Bu yıl ekranlara gelen yarışmada programında Bursalı yarışmacılar kadar, kamera arkasındaki Bursalıları da stünlarımıza taşımak istedik.

TV8 ekranlarında yıllardır seyircisiyle buluşan başarılı programda Bursalı yarışmacılar İznik’li Elif Yıldırım Gören, Bursaspor’un ve Milli Takımın efsane futbolcusu Sercan Yıldırım ve ünlü şarkıcı Emrah'ın oğlu Tayfun Erdoğan ve 2024 Survivor All Star’da finalistler arasında yer alan Seda Ocak Bursalı kimlikleriyle ön plana çıktı.

Bir televizyon klasiği haline gelen zorlu yarışma programı Survivor’un kamera arkasındaki Bursalıları haber yapmak istedik. İşte, kimi kameraman, kimi reji sorumlusu, kimi de yönetmen yardımcısı olan Bursalılar…

SURVİVOR ONLARIN OMUZUNDA

Uzun yıllar Bursa’da yerel kanallarda kameraman olarak çalışan Olay Televizyonu’nun başarılı kameramanı Bülent Malçok, Acun Ilıcalı’nın son dört yıldır Survivor ekibinde yer alan başarılı kameran emektarlarından sadece biri. Bursalı Cengiz Ekinci, Fikret Gülgör, Mehmet Canbaz ve Tolga Meşeli’de Survivor’un kamera arkasındaki Bursalı emektarlar arasında geliyor.

Önce Olay Televizyonu’nun başarılı kameramanıydı. Sonra rejide görev aldı ve yönetmen oldu. Hatta pek çok programın yönetmenliğini üstlendi. Son üç yıldır da Acun Ilıcalı’nın ekibiyle birlikte Dominik’te Survivor’i Bülent Malçok’un gözüyle izliyoruz.

Olay Medya çatısı altında uzun yıllar birlikte çalıştığımız deneyimli arkadaşımız Bülent Malçok, renkli kişiliği, sanatçı yönü ve adeta mutfağında yetiştiği, kameramanlık, reji ve yönetmenlik derken mesleğin duayen isimleri arasında geliyor.

Kaynak: Erhan Bedir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.