Hava Durumu

Bursa Büyükşehir Belediyesporlu satranççılardan 7 madalya

Bursa Büyükşehir Belediyespor, satranç turnuvalarına ev sahipliği yapmaya devam ederken, kulüp sporcuları da katıldıkları organizasyonlarda başarılı sonuçlar elde etmeye devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 18.02.2022 12:21
Haber Güncellenme Tarihi: 18.02.2022 12:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa Büyükşehir Belediyesporlu satranççılardan 7 madalya

25. Bursa Yaş Grupları ve 21. Bursa Yıldırım Satranç Turnuvaları 12-13 Şubat 2022 tarihlerinde Bursa Büyükşehir Belediyesi Satranç Merkezi'nde oynandı. Türkiye Satranç Federasyonu İl Faaliyet Programında yer alan ve Bursa Büyükşehir Belediyespor organizasyonu ile düzenlenen turnuvalarda Bursa, İstanbul, Ankara, Muğla, Kütahya ve Artvin illerinden lisanslı toplam 42 sporcu katılırken, Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcuları 7 madalya kazanmayı başardı.

Bursa Büyükşehir Belediyesporlu Yağız Kaan Erdoğmuş, 21. Bursa Yıldırım Satranç Turnuvası'nda tüm maçlarından galip ayrılarak birinci olurken, kürsünün ilk 4 sırasında kulübün genç satranççıları yer aldı.

Büyükşehir Belediyespor'dan Hasan Atış gümüş, Egehen İpek ve Burak Alp Mutlu bronz madalya kazandılar. 25. Bursa Yaş Grupları Satranç Turnuvası'nda ise Büyükşehir Belediyesporlu Nil Sevinç en iyi kız sporcu olarak altın, genel sıralama da üçüncü olarak bronz madalya kazanırken, Mehmet Tayyip Tanın ikinci olarak gümüş madalyanın sahibi oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.