Hava Durumu

"Kırılma anlarında yıkıldık"

Galatasaray NEF karşısında iyi savaştıklarını ancak kolay faullerle faul problemine girdiklerini belirten TOFAŞ Basketbol Takımı Başantrenörü Ahmet Çakı, "Kırılma anlarını iyi oynamayı, oralarda rakibe seriler vermemeyi geliştirmemiz gerekiyor. Bunun üzerinde durup çalışacağız" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 28.12.2021 08:13
Haber Güncellenme Tarihi: 28.12.2021 08:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
"Kırılma anlarında yıkıldık"

ING Basketbol Süper Ligi 14. hafta mücadelesinde sahasında Galatasaray NEF'e 77-88 kaybeden TOFAŞ'ta Başantrenörü Ahmet Çakı karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu. İki takımı da mücadelesinden dolayı tebrik eden Çakı, şu ifadeleri kullandı; "Ligin iyi takımlarından biri olan Galatasaray NEF takımına hazırlanırken özellikle müdafaamızın çok üze-rinde durduk. Genel olarak iyi müdafaa yapıp, topu kullanmaya çalışan bir ekibiz. Bunu birinci ve üçüncü periyotta bence başardık. Özellikle üçüncü periyotta yediğimiz 12 sayı önemliydi ama takım olarak bazı bölümlerde, kırılma anlarında verdiğimiz seriler var" dedi.

ÜZERİNDE ÇALIŞMAMIZ LAZIM

Yine de iyi savaştıklarını belirten Çakı, " İyi savaştığımız, elimizden gelenin en iyisini yaptığımız günde, hücumda zorlandığımız yerlerde kırılarak potamızda 88 sayı gördük. Bu da ikinci ve dördüncü periyotlarda oldu. İyi savaştık. Bütün oyuncularımızdan tam verim alamadık. Biraz da kolay faullerle Elgin Cook gibi, Jeremy Simmons gibi oyuncularımız faul problemine girdiler. Galatasaray iyi bir takım, bizim hata yaptığımız yerleri iyi değerlendirdiler. Tebrik ediyorum onları. Takımımı da mücadelesinden dolayı tebrik ediyorum ama bu kırılma anlarını iyi oynamayı oralarda daha büyük seriler vermemeyi geliştirmemiz gerekiyor. Bunun üzerinde durup çalışacağız" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.