Hava Durumu

TOFAŞ, bu sezon Avrupa’da farklı!

BAXI Manresa karşılaşmasını “Savunmadaki savaşımız, ribaundları kontro-lümüz ve hücumda topu paylaşmamız ile kazandık” diyen TOFAŞ Başantrenörü Ahmet Çakı, “Bu sadece gruptaki ikinci maçımız ve dört maçımız daha var. Bir üst tura yükselmek istiyoruz” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 04.02.2022 08:40
Haber Güncellenme Tarihi: 04.02.2022 08:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
TOFAŞ, bu sezon Avrupa’da farklı!

FIBA Basketball Champions League (BCL) TOP 16 turu J Grubu 2. haftasında sahasında İspanyol temsilcisi BAXI Manresa’yı 74-68 mağlup ederek 2’de 2 yapan ve liderliğini sürdüren TOFAŞ’ta Başantrenör Ahmet Çakı ve oyunculardan Kasey Shepherd karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Son 8 takım arasına kalmak istediklerini belirten Çakı, “Çok iyi bir maç oldu ama bu sadece gruptaki ikinci maçımız ve dört maçımız daha var. Bir üst tura yükselmek istiyoruz. Rakibimizi de mücadelesinden dolayı tebrik ediyorum” dedi.

“HERKES SAVAŞIYOR”

BAXI Manresa karşısında 10 sayı-2 ribaund-7 asist ile takıma katkı veren Kasey Shepherd ise şu ifadeleri kullandı;

"Takım halinde elde ettiğimiz iyi bir galibiyet oldu. Herkes savaştı ve sert oynadı. Bir- kaç tane kontrolü kaybettiğimiz an oldu ama tekrar kontrolü elimize almayı başardık. Çok iyi bir maç oldu. Bir sonraki maça hazırlanmaya başlayacağız."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.