Hava Durumu

TOFAŞ, Büyükçekmece karşısında

Bursa ekibi, ligin 17. haftasında deplasmanda Büyükçekmece Basketbol ile karşı karşıya gelecek. Bugün Gazanfer Bilge Spor Salonu’nda oynanacak maç saat 15.30’da başlayacak ve Tivibu Spor 2’den canlı yayınlanacak.

Haber Giriş Tarihi: 15.01.2022 08:03
Haber Güncellenme Tarihi: 15.01.2022 08:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
TOFAŞ, Büyükçekmece karşısında

ING Basketbol Süper Ligi 17. haftasında TOFAŞ, Büyükçekmece Basketbol’a konuk oluyor. Ligde oynadığı son iki maçta HDI Sigorta Afyon Belediyesi ve Türk Telekom’u mağlup etmeyi başaran, geride kalan 16 haftada aldığı 9 galibiyet-7 mağlubiyetle 7. sırada bulunan Mavi Yeşilliler, İstanbul deplasmanında da kazanarak çıkışını sürdürmek isterken, ligdeki son 9 maçını kaybeden Büyükçekmece ise 3 galibiyet-12 mağlubiyetle 15. sırada yer alıyor.

SERİ SÜRSÜN İSTİYOR

Bugün Gazanfer Bilge Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma saat 15.30’da başlayacak. Mücadele Tivibu Spor 2’den canlı yayınlanacak. TOFAŞ Basketbol Takımı, bu maçın ardından ligin 18. haftasında sahasında Darüşşafaka Basketbol ile kozlarını paylaşacak. Bu karşılaşmanın tarih ve saati daha sonra açıklanacak. Ligde oynadığı son 2 maçında da galibiyetle ayrılmayı başaran Tofaş bugün oynayacağı zorlu deplasmanda da kazanarak üst sıralardan kopmak istemiyor.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.