Hava Durumu

Yıldırımspor evinde rahat

Mavi Yeşil Beyazlılar Minareliçavuş Tesisleri'nde ağırladığı Bergama Belediyespor’u Osman Demir ve Mehmet Bağlı’nın golleriyle devirerek 39 puana yükseldi ve play-off iddiasını sürdürdü.

Haber Giriş Tarihi: 20.02.2022 08:05
Haber Güncellenme Tarihi: 20.02.2022 08:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yıldırımspor evinde rahat

TFF 3. Lig 1. Grup'ta play-off mücadelesi veren Bursa Yıldırımspor, 23. haftada maçında evinde Bergama Belediyespor'u 2-0 mağlup etti. Minareliçavuş Tesisleri'nde oynanan karşılaşmanın ilk yarısında iki takımda üretkenlikten uzak bir görüntü sergiledi ve takımlar soyunma odasına 0-0 eşitlikle girdi. Mavi Yeşil Beyazlılar ikinci yarıya iyi başladı. Bursa ekibi 63. dakikada Osman Demir'in yaklaşık 40 metreden attığı frikik golüyle 1-0 öne geçti.

İDDİASINI SÜRDÜRÜ

Yenik duruma geçen Bergama Belediyespor büyük riskler almaya başladı. Bursa Yıldırımspor 87. dakikada yakaladığı kontratakta Mehmet Bağlı’nın kaydettiği şık golle 2-0’lık üstünlüğü yakaladı. Mavi Yeşil Beyazlılar bu sonuçla ligdeki 10. galibiyetini elde etti ve 39 puanla 6. sırada yer alarak play-off iddiasını sürdürdü. Yıldırımspor’da ayrıca teknik direktör Eser Kardeşler de takımıyla çıktığı 2 maçı da kazanma başarısı gösterdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.