Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Acil Bursa'ya geri dönün

Bursaspor’da takımda kalacakları açıklanan tecrübeli oyuncuların başka kulüplerle sözleşme imzalaması kadro yapılanmasında sıkıntılı bir durum oluşturdu.

Haber Giriş Tarihi: 27.06.2022 07:57
Haber Güncellenme Tarihi: 27.06.2022 07:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Acil Bursa'ya geri dönün

Hesapta olmayan bu tablo karşısında yönetim elde kalan son üç tecrübeli oyuncuyu yüz yüze görüşmek için Bursa’ya çağırma kararı aldı. 

GİDENLERİN ARKASI KESİLMEDİ

Bursaspor’da yılan hikayesine dönen yeni sezon kadro yapılanmasında yönetimin takımda kalmak istediklerini söylediği oyuncuların birer birer sözleşmelerini tek taraflı feshetmeleri camiada sıkıntı yarattı. Yönetim de oyuncuların takımda kalacağı demelerine karşın adeta kaçarcasına başka kulüplerle sözleşme imzalamasının sıkıntısını yaşıyor. Özellikle Erhan Erentürk, Burak Altıparmak ve Mehmet Erdem Uğurlu’nun hesapta olmayan fesih kararları yeni sezon kadrosunun oluşturulmasında sportif direktör İsmail Ertekin ve teknik direktör Tahsin Tam’ın beklemediği bir gelişme oldu.

ERTEKİN VE YÖNETİM GÖRÜŞECEK

Sportif direktör İsmail Ertekin ve yönetim kurulu üyeleri bu hafta daha önce telefonla görüştükleri takımın tecrübeli isimleriyle Bursa’da yapacağı toplantıda oyunculardan son kararlarını öğrenecek. Kubilay Sönmez, Hasan Ayaroğlu ve Enver Cenk Şahin Bursa’ya davet edilecek. Tatilde bulunan üç futbolcuyla hem yönetim hem de İsmail Ertekin görüşerek artık bir kriz halini alan oyuncuların durumlarını karara bağlayacak. Transfer tahtası kapalı olduğundan Bursaspor söz konusu oyuncuların takımda kalmaması halinde yoluna tamamen genç isimlerle devam etmek durumunda kalacak. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.