Hava Durumu

Alimpijevic: Burada olmayı hak ettik!

7Days EuroCup’ta İtalya deplasmanında Virtus Segafredo Bologna ile karşılaşacak olan Frutti Extra Bursaspor son antrenmanını yaptı. Antrenman öncesinde Potanın Timsahlarının antrenörü Dusan Alimpijevic Bursa Hakimiyet mikrofonlarına değerlendirmelerde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2022 23:11
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2022 23:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Alimpijevic: Burada olmayı hak ettik!

7Days EuroCup’ta İtalyan temsilcisi Virtus Segafredo Bologna ile yarın akşam TSİ ile 21.30’da başlayacak olan final maçında karşılaşacak olan Frutti Extra Bursaspor son antrenmanını mücadelenin oynanacağı salonda gerçekleştirdi.

Yeşil Beyazlıların başarılı antrenörü Dusan Alimpijevic de antrenman öncesinde, Sönmez Medya Spor Müdürü Süha Gürsoy’a maç öncesinde önemli değerlendirmelerde bulundu.

Alimpijevic yaptığı açıklamada, “Yeni bir kulüp yeni bir takım olabiliriz ama biz burada olmayı hak ettik. EuroCup’ta finalinde bir Türk takımının olması aynı zamanda sadece bizim şehrimiz bizim takımımız, camiamız için değil aynı zamanda Türkiye için ve Türk basketbolu için de, Türk basketbolu ve federasyon için de çok önemli bir şey. Biz kulüp olarak ne yaptığımızın ne durumda olduğumuzun, nasıl bir başarı yakaladığımızın farkındayız. Bu aynı zamanda Türk basketbolu için de çok önemli bir şey” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.