Hava Durumu

Avrupa'da gurur gecesi

Ülkemizi 7Days EuroCup’ta temsil eden Frutti Extra Bursaspor bu akşam çeyrek finalde Cedevita Olimpija ile karşılaşacak. Slovenya’nın başkenti Ljubljana’daki maç saat 21.00’de başlayacak. Yeşil Beyazlılar rakibini yendiği takdirde yarı finale yükselecek ve 59 yıllık kulüp tarihinin Avrupa’daki en büyük başarısına imza atacak. 

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2022 08:15
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2022 08:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Avrupa'da gurur gecesi

Pota’nın Timsahları bu akşam Slovenya’da yarı final vizesi almak için parkeye çıkacak. 

İKİ KANAL NAKLEN YAYINLAYACAK

Ülkemizi 7 Days EuroCup’ta temsil eden ve Top 16 Turu’nda Obradovic yönetimindeki Partizan Belgrad’ı yenerek adını çeyrek finale yazdıran Frutti Extra Bursaspor bugün Avrupa Arena’sında yeniden boy gösterecek. Pota’nın Timsahları çeyrek finalde Slovenya’nın Cedevita Olimpija Ljubljana takımı ile karşılaşacak. İki takım arasındaki dev randevu 21.00’de başlayacak.

Karşılaşmayı S Sports ve TRT Spor naklen ekranlara getirecek. 

NORMAL SEZONDA KARŞILAŞTILAR

Ljubljana’daki maça Stozice Arena ev sahipliği yapacak. 13 bin kişi kapasiteli salondaki maç için satışa çıkan tüm biletler satıldı. Frutti Extra Bursaspor çeyrek finale geçmesi halinde yarı finale yükselecek ve 59 yıllık Bursaspor tarihinin Avrupa’daki en büyük sportif başarısına imza atacak. İki takım normal sezonda  birbirlerine rakip olmuş, Slovenya’da  oynanan maçı Olimpija 103-86, Bursa’daki maçı da Frutti Extra Bursaspor 93-84 kazanmıştı. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.