Hava Durumu

Başkan aranıyor! Recep Günay nerede?

Her gün yeni bir garip olaya sahne olan Bursaspor’da kulüp başkanından hala haber yok. Recep Günay’ın istifa mektubunu tesise bırakarak gitmesinin üzerinden tam 9 gün geçti.

Haber Giriş Tarihi: 14.12.2023 14:27
Haber Güncellenme Tarihi: 14.12.2023 15:30
Kaynak: Süha Gürsoy
Başkan aranıyor! Recep Günay nerede?

Hemen her gün yeni bir olağan dışı gelişmenin patlak verdiği Bursaspor’da kulüp başkanı Recep Günay’ın Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’ne bıraktıktan sonra sırra kadem bastığı istifa mektubunun üzerinden tam 9 gün geçti.

‘ÇOKOPRENS ALMAYA GİTTİ’

Günay’dan bu süre zarfından haber alınamadı. Yönetim düzenlediği basın toplantısında başkan Recep Günay’ın istifa mektubunu doğrularken, nerede olduğu konusunda bilgi paylaşmadı.

Yönetim kendisinden haber alınamayan Günay’la ilgili olarak ‘çokoprens almaya gitti’ derken sonrasında sağlık sorunları nedeniyle dinlendiğini kamuoyuna duyurdu. 

KULÜP TÜZÜĞÜ HİÇE SAYILIYOR

Bu belirsiz altında Bursaspor yönetimi tüzüğe aykırı hareket ederek camianın tepkisini çekmeye devam ediyor. Yönetim kongre kararı almadan başkan adaylarıyla kameralar karşısına geçerek tanıtım toplantıları düzenliyor.

Olağanüstü kongre kararı alınmadan yapılan bu toplantılar hem tüzüğe aykırı bir durum oluşturuyor hem de Bursaspor başkanlık makamına yapılmış bir saygısızlık olarak kabul ediliyor.

Camia bir an önce 9 gündür kendisinden haber alınamayan başkan Recep Günay’ın ortaya çıkmasını ve istifa kararıyla ilgili kamuoyuna doyurucu bir bilgi vermesini bekliyor.

Kaynak: Süha Gürsoy

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.