Hava Durumu

Batalla da ayrılıyor

Teknik direktör Mustafa Er'den sonra Pablo Martin Batalla da kararını verdi. Arjantinli futbol adamı göreve ekip olarak geldiklerini ve ekip olarak ayrılmanın doğru olacağını söyleyerek Bursaspor'a veda etti.

Haber Giriş Tarihi: 19.08.2021 08:08
Haber Güncellenme Tarihi: 19.08.2021 08:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Batalla da ayrılıyor

Bursaspor'da teknik ekipteki yaprak dökümü sürüyor...

Bursaspor'da istifa eden ve geri dön çağrılarına olumsuz yanıt veren teknik direktör Mustafa Er'den sonra antrenör Pablo Martin Batalla'nın da akıbeti belli oldu. Arjantinli futbol adamı ekip olarak hareket etme kararını verdi. Önceki gün Mustafa Er'le bir araya gelen Pablo Martin Batalla yaşananlar hakkında detaylı bir bilgi aldı. Mustafa Er'in kendisine takıma dönmeyeceğini söylemesi üzerine Batalla da yol haritasını belirledi.

VATANDAŞLIĞI BEKLİYOR

Buna göre Pablo Martin Batalla teknik direktör Mustafa Er'e ekip olarak hareket ettiklerini ve kendisinin de diğer yardımcılar gibi takımdan ayrılacağını söyledi. Böylelikle Pablo Martin Batalla'nın da Bursaspor'daki ilk antrenörlük deneyimi sadece bir maç sürmüş oldu. Şu an için Türkiye'den ayrılmayı düşünmeyen Batalla ailesiyle birlikte yaklaşık 3 ay daha sürmesi beklenen Türk vatandaşlığı işlemlerinin bitmesini bekleyecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.