Hava Durumu

Bayramı zehir etme Timsah!

Lig’de kalma mücadelesi içindeki Bursaspor bitime 4 hafta kala oynayacağı bir final maçına daha bugün çıkacak. Yeşil beyazlılar play-off’u kovalayan Manisa FK ile karşılaşacak. Timsah’ın zor mücadelesi saat 16.00’da başlayacak. Camia Mustafa Er ve öğrencilerinden erken bayram hediyesi istiyor.

Haber Giriş Tarihi: 01.05.2022 08:11
Haber Güncellenme Tarihi: 01.05.2022 08:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bayramı zehir etme Timsah!

Yeşil Beyazlılar bugün yine deplasmanda hayati bir maça daha çıkacak.

TEK HEDEF GALİBİYET

Süper Lig şampiyonu unvanıyla Spor Toto 1. Lig’de var olma savaşı veren Bursaspor bugün yine hayati bir maça çıkacak. Lig’de son 4 haftaya girilirken, düşmeme mücadelesi veren Yeşil Beyazlılar deplasmanda Manisa FK ile karşılaşacak. Mümin Özkasap Stadı’nda saat 16.00’da başlayacak maçı Adana Bölgesi hakemi Zorbay Küçük yönetecek. Mustafa Er ve öğrencilerinde tek hedef zorlu müsabakadan galip ayrılmak.

SONUÇLARI BEKLEYECEK

Bursaspor’un rakibi Manisa FK ligin rahat takımlarından. Ege temsilcisi 46 puanla 8’inci basamakta bulunuyor. Manisa FK’nın play-off hattıyla arasında 5 puan fark var. Yapılan hataların faturasını ödeyen Bursaspor 35 puanla 18’inci basamakta yer alıyor. Yeşil Beyazlılar bu karşılaşmadan çıkaracağı 3 puanla düşme hattında rahat bir nefes alacak ve aynı saatte başlayacak rakiplerinin maçlarından gelecek sonuçları bekleyecek.

İŞTE EKSİKLER

Bursaspor’da Manisa FK maçında takımın önemli isimleri forma giyemeyecek. Yeşil Beyazlılar’da kart cezalısı Mert Yılmaz’ın yanı sıra sakatlıkları süren Onur Atasayar, Deniz Aydın, Erhan Erentürk ve kadro dışı bırakılan Reagy Ofosu zorlu karşılaşmada oynayamayacak.  

SINIRDALAR

Ligde oynayacağı son 4 maç final niteliğinde olan Bursaspor’da kart sınırında bulunan 5 oyuncu bulunuyor. Nicolas Zalazar, Joao Pedro, Namık Alaskarov, Burak Altıparmak ve Kubilay Sönmez kart görmeleri halinde önümüzdeki hafta Ümraniyespor’la Bursa’da oynanacak maçta takımdaki yerlerini alamayacak.

MAÇ DÖNÜŞÜMLÜ YAYINLANACAK

Türkiye Futbol Federasyonu 1. Lig Kulüpler Birliği’nin istediğini dikkate alarak Spor Toto 1. Lig’de bu ve önümüzdeki hafta oynanacak maçların tamamının aynı gün ve saatte başlamasını kararlaştırdı. Lig’de bugün oynanacak tüm maçlar aynı saatte başlayacağından karşılaşmalar iki yayıncı kuruluştan dönüşümlü yayınlanacak. Bursaspor’un maçı TRT Spor’dan diğer karşılaşmalarla birlikte ekrana gelecek.

CEZASI BİTİYOR

İstanbulspor maçında kırmızı kart gören ve PFDK tarafından 4 maç men cezası alan Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er Manisa FK maçında son kez kulübe ve soyunma odasına giriş yapamayacak. Bu maçla birlikte cezasını tamamlayacak genç çalıştırıcı Ümraniyespor karşısında takımın başında olacak. Mustafa Er’in yokluğunda Manisa’da takımı yine saha kenarında yardımcı antrenör Fatih Şen yönetecek.

DÜDÜK ZORBAY KÜÇÜK’TE

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu (MHK) Bursaspor’un bugün deplasmanda Manisa FK ile oynayacağı maçı hakem Zorbay Küçük’ün yöneteceğini açıkladı. adoana Bölgesi, Süper Lig hakemi Zorbay Küçük Bursaspor’un ilk kez maçında düdük çalacak.

KULAKLAR BU MAÇLARDA

Bursaspor Manisa FK ile karşılaşırken, kulağı aynı saatte başlayacak diğer maçlarda olacak. Yeşil Beyazlılar’ı Adanaspor-Boluspor, Menemenspor-Tuzlaspor, Erzurumspor-Kocaelispor, Bandırmaspor-Keçiörengücü ve Denizlispor-Gençlerbirliği maçlarının skorları yakından ilgilendiriyor. Bu karşılaşmalardan çıkacak sonuçlar Yeşil Beyazlı takımın ligdeki kaderine etki edecek.

2022’DE İLK KEZ OYNAYACAK

Bursaspor’da sakatlığı sona eren ve hafta boyunca takımla birlikte çalışan Elton Acolatse teknik direktör Mustafa Er tarafından Manisa deplasmanı kafilesine alındı. Hollandalı futbolcu bugün forma giymesi halinde 2022’de ilk kez süre almış olacak. Bursaspor’la kiralık sözleşmesi bulunan Acolatse ligde 13 maçta 1 gol atma başarısını gösterdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.