Hava Durumu

Birkan Batuk: Kalpleri bizimle olsun!

7Days EuroCup final maçı öncesinde Frutti Extra Bursaspor son antrenmanını maçın oynanacağı salonda yaptı. Antrenman öncesi Yeşil Beyazlıların başarılı oyuncusu Birkan Batuk duygularını Bursa Hakimiyet mikrofonlarına anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2022 22:57
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2022 22:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Birkan Batuk: Kalpleri bizimle olsun!

7Days EuroCup’ta İtalyan temsilcisi Virtus Segafredo Bologna ile yarın akşam TSİ ile 21.30’da başlayacak olan final maçında karşılaşacak olan Frutti Extra Bursaspor son antrenmanını mücadelenin oynanacağı salonda yaptı.

Potanın Timsahlarının başarılı oyuncusu Birkan Batuk, Sönmez Medya Spor Müdürü Süha Gürsoy’a antrenman öncesinde açıklamalarda bulundu.

Batuk maç öncesinde çok heyecanlı olduklarını belirtirken, “Heyecanlıyız. İnşallah yarın tüm EuroCup boyunca sergilediğimiz daha sonra da Top 16, çeyrek ve yarı final deplasmanlardaki performansı yarına da yansıtıp, kupayı alıp, kupayı burada kaldırıp ülkemize dönmek istiyoruz” dedi.

Batuk, taraftara da bir mesaj gönderirken, “Bursa’da olsun, Türkiye’de olsun, tüm Bursaspor taraftarının gözlerinin bizim üzerimizde olacağını biliyorum. Bizi desteklesinler, kalpleri bizimle olsun, duaları bizle olsun. İnşallah yarın başaracağız” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.