Hava Durumu

Bursaspor camiası şokta! Satıldılar mı?

Bursaspor camiası Batuhan Kör, Kerem Şen, Taha Altıkardeş’in Trabzonspor’a satıldığı yönündeki iddia ile çalkalanıyor. İstanbul ve Trabzon kaynaklı bu haberlere Yeşil Beyazlı kulübün sessiz kalması kafaları karıştırıyor.

Haber Giriş Tarihi: 25.01.2022 08:18
Haber Güncellenme Tarihi: 25.01.2022 08:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor camiası şokta! Satıldılar mı?

Bursaspor camiası takımın 3 genç oyuncusunun satılıp satılmadığı konusundaki belirsizliğin giderilmesini bekliyor.

FENERBAHÇE VAZGEÇTİ

Adları bir süredir Fenerbahçe ile anılan Taha Altıkardeş ve Batuhan Kör’ün Sarı Lacivertli takıma transferleri gerçekleşmedi. İstanbul’da geçen hafta yapılan görüşmede Fenerbahçe yönetimi Bursasporlu oyuncuları şu an için transfer etmekten vazgeçtiğini Yeşil Beyazlı yönetime bildirdi. Bu gelişmenin ardından beklenmedik bir şekilde Trabzonspor’un Bursaspor’un 3 genç oyuncusu Taha Altıkardeş, Batuhan Kör ve Kerem Şen’i renklerine kattığı iddiası gündeme bomba gibi düştü.

BEDELLERİ 27 MİLYON LİRA MI?

İstanbul ve Trabzon kaynaklı haberlere göre Trabzonspor 27 milyon lira karşılığında Taha Altıkardeş, Batuhan Kör ve Kerem Şen’i renklerine bağladı. Yine aynı iddiaya göre söz konusu oyunculardan Taha Altıkardeş bu sezon, diğer iki isim de sezon sonundan itibaren Bordo Mavili formayı giyecek. Tüm bu gelişmeler ışığında Bursaspor Yönetimi konuyla ilgili herhangi bir açıklamada bulunmadı. Gelecek vadeden 3 oyuncusunu 27 milyon lira gibi ucuz bir rakama elden çıkartıldığı yönündeki haberlere Bursaspor Kulübü’nün şu ana kadar resmi yayın organlarından yalanlama yapmaması kafaları karıştırdı. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.