Hava Durumu

Bursaspor'da kritik görüşme! Mustafa Bozbey ile Sinan Bür buluştu

Bursaspor Başkanı Sinan Bür ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Bursaspor’un geleceğine ışık tutacak görüşmenin ilk etabında bir araya geldi. Tarafların hafta sonuna kadar yeniden görüşerek kulübün sorunlarını ele alması bekleniyor. Bursa Hakimiyet’e konuşan Sinan Bür, “Sayın Bozbey’in düşünceleri bizim için çok önemli” dedi.   

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2024 14:07
Haber Güncellenme Tarihi: 17.04.2024 14:10
Kaynak: Süha Gürsoy
Bursaspor'da kritik görüşme! Mustafa Bozbey ile Sinan Bür buluştu

Bursasporluların merakla beklediği, kulübün geleceğine ışık tutacak görüşmenin ilk etabı gerçekleşti.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile Bursaspor Başkanı Sinan Bür, Nilüfer Uluslararası Spor Şenlikleri’nin açılış töreninde bir araya geldi.

SPOR ŞENLİĞİNDE GÖRÜŞTÜLER

Törendeki görüşmeyle ilgili Bursaspor Başkanı Sinan Bür Bursa Hakimiyet’e konuştu. Sinan Bür, Mustafa Bozbey’le yaptıkları ilk görüşmede bu hafta sonuna kadar Bursaspor’la ilgili konuları masaya yatırmak için bir araya gelme konusunda hemfikir kaldıklarını, Bozbey’in programına göre hareket edeceklerini söyledi.

BOZBEY’İN DÜŞÜNCELERİ ÖNEMLİ

Başkan Sinan Bür yaptığı açıklamada, “Sayın başkanla kısa süre de olsa görüşme fırsatımız oldu. Programı müsait olduğu takdirde büyük bir ihtimalle bu hafta sonuna kadar tekrar bir araya geleceğiz. Biz kulübün finansal durumuyla ilgili çalışmaları yapıyoruz. Bunları Sayın Bozbey’le paylaşacağız. Mustafa Bozbey’in düşünceleri bizim için çok önemli. Bunları da öğrenmemiz gerekiyor. Buradan çıkacak sonuca göre kulübün seçim süreci ve sonraki yol haritası belli olacaktır. Gerekli duyuruları da resmi internet sitemizden kamuoyu ile paylaşacağız” diye konuştu.

BEKLEDİĞİMİZ DESTEĞİ ALAMADIK

Göreve geldikleri günden bu yana bekledikleri desteği alamadıklarından yakınan Sinan Bür, “Beklediğimiz desteği maalesef alamadık. Kendi dönemimizle ilgili finansal tablolar üzerinde arkadaşlar çalışıyor. En kısa zamanda açıklayacağız. Transfer tahtasıyla ilgili bir çalışma yapılıyor ama orada belirleyici olan para durumumuz. Tahtanın kesinlikle açılması lazım.  Bunun için de finansal desteğe ihtiyaç var. Başkan adayları açıklamalarını yapıyor. Bu gayet normal. Bursaspor’un sorunlarının üstesinden gelebilecek güçlü bir başkan ve yönetime ihtiyacı var.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Süha Gürsoy

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.