Hava Durumu

Bursaspor'da Sertaç Çam üzüntüsü

Somaspor’la yarın saat 15.00’te karşılaşacak olan Bursaspor’da eksikler can sıkıyor. Ankara Demirspor maçında sakatlanarak oyunu terk eden Sertaç Çam, kafilede yer almadı.

Haber Giriş Tarihi: 15.12.2025 14:55
Haber Güncellenme Tarihi: 15.12.2025 14:58
Kaynak: Haber Merkezi
Bursaspor'da Sertaç Çam üzüntüsü

Nesine 2. Lig’in 16’ıncı haftasında yarın Somaspor’la karşılaşacak olan Bursaspor’da Sertaç Çam üzüntüsü yaşanıyor.

Yeşil-beyazlı takımın Ankara Demirspor maçında sakatlanan oyuncusu Sertaç’tan iyi haber gelmedi.

33 yaşındaki futbolcu, Soma kafilesinde yer almazken, Bursaspor Kulübü'nden de konuyla ilgili açıklama geldi.

Yapılan açıklamada; "Ankara Demirspor maçında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan futbolcumuz Sertaç Cam’ın yapılan muayene ve MR görüntülemeleri sonucunda sağ arka adalesinde (hamstring kası) zorlanma ve ödem tespit edilmiştir. Sporcumuzun tedavisine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır.

Futbolcumuz Sertaç Cam, bu nedenle Somaspor maçı kadrosunda yer alamayacaktır.

Futbolcumuza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede sahalara dönmesini temenni ediyoruz." ifadeleri kullanıldı.

KAFİLE KEYİFLİ

Bursaspor’da Sertaç Çam’ın yanı sırada kaleci Kerem Matışlı da yarınki mücadelede forma giyemeyecek isimler arasında yer alıyor.

Soma’ya giderek maç saatini beklemeye başlayan Bursaspor’da ise futbolcuların keyifli görüntüsü dikkat çekti.

Somaspor-Bursaspor mücadelesi saat 15.00’te başlayacak.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.